Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
G21 Lis na citrusy Active 6008499
G21 Lis na citrusy Active 6008499 G21 Lis na citrusy Active 6008499 G21 Lis na citrusy Active 6008499 G21 Lis na citrusy Active 6008499 G21 Lis na citrusy Active 6008499

G21 Lis na citrusy Active 6008499

Pre zdravý a aktívny život určite využijete nového pomocníka, citrusovač G21 Active. Tento schopný a výkonný pákový lis na citrusy obratom pripraví šťavu s maximom vitamínov a zdravých látok. O ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 6008499

Popis

Pre zdravý a aktívny život určite využijete nového pomocníka, citrusovač G21 Active. Tento schopný a výkonný pákový lis na citrusy obratom pripraví šťavu s maximom vitamínov a zdravých látok.

O prínose citrusov pre naše zdravie nemožno pochybovať. Čerstvo vytlačená šťava z jediného pomaranča dokáže dodať nášmu telu potrebnú dennú dávku vitamínu C, rovnako tak ako šťava z citróna. Ak nechcete investovať do profesionálneho odšťavovača, máme pre vás dokonalé riešenie v podobe nerezového elektrického lisu na citrusy G21 Active.

Hlavné prednosti G21 Active
- chytro riešené ovládanie pákovým ramenom
- dva nástavce pre rôzne veľkosti citrusov
- nerezové prevedenie
- výkon 160 W, tichý chod
- poistka proti odkvapkávaniu

Minimálne úsilie, maximálna dávka
Vďaka do detailu vyladenému pákovému ovládanie teraz získate čerstvú šťavu z citróna, pomaranča alebo grepu či mandarínky behom sekundy a úplne bez námahy. Polovicu citrusu vložte na kužeľ, stlačte veko s pákou, čím zároveň spustíte elektrickej lisovania. Podľa veľkosti plodov môžete vyberať z dvoch lisovacích nadstavcov, ktorých výmena je absolútne jednoduchá. Šťava okamžite naplní pripravenú nádobku alebo pohár.

Elktrický lis G21 Active na citrusy na drevenom stole s táckou s grepy a vytlačenou grepovú šťavou

Žiadny neporiadok ani kvapky na linke
Aby bola príprava čerstvo vylisovanej šťavy čo najjednoduchšie, poistili sme lievik proti odkvapkávaniu. Odkvapkávacia nástavec uzavrite jednoduchým zakliknutím. Môžete tak vymeniť poháre alebo vyprázdniť nádobku na šťavu, bez toho aby ste potom museli čistiť kuchynskú linku alebo dosku stola od kvapiek.

Veľkým plusom je aj nerezové prevedenie
G21 Active je z nerezu, nemusíte sa preto báť o jeho odolnosť. Z nerezu je aj sitko, ktorému preto neuškodí ani umývanie v umývačke. Vďaka použitému materiálu nedôjde k narušeniu povrchu a zvyšuje odolnosť elektrického lisu na citrusy G21 Active.

Otec s malým synom používajúce v kuchyni lis na citrusy G21 Active

V jednoduchosti je sila, v kvalite spoľahlivosť
Citrusovač G21 Active sme vyrobili s dôrazom na efektivitu, odolnosť a spoľahlivosť. Vďaka výkonu 160 W bez problémov odšťaví citrusové plody ľahko, rýchlo a ticho. Kombinácia elektrického lisu a pákového ramena vám ušetrí námahu. Starý plastový lis, námaha pri jeho používaní aj náročný upratovanie linky sa stanú len spomienkou.

špecifikácie
- Výkon: 160 W
- Napájanie z el. siete, 220 - 240 V / 50 Hz
- Dĺžka kábla: 0,9 m
- Materiál: nerez + plastové prvky
- Farebné prevedenie: nerez
- Hmotnosť: 2,21 kg
- Rozmery (Š x V x H): 170 x 300 x 300 mm

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk