Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
LAUFEN CURVEPRIME Vaňová nástenná termostatická batéria, hadica 180cm, sprcha Comfort Tre
LAUFEN CURVEPRIME Vaňová nástenná termostatická batéria, hadica 180cm, sprcha Comfort Tre LAUFEN CURVEPRIME Vaňová nástenná termostatická batéria, hadica 180cm, sprcha Comfort Tre

LAUFEN CURVEPRIME Vaňová nástenná termostatická batéria, hadica 180cm, sprcha Comfort Tre

Vaňová nástenná termostatická batéria - So sprchovou hadicou o dĺžke 180 cm - So sprchou Comfort Tre CURVEPRIME Voda pre všetky zmysly - heslo , ktorým sa séria vodovodných batérií Curveprime ri... Zobraziť celý popis »


Výrobca: LAUFEN
Model: H3237070041451

Popis

Vaňová nástenná termostatická batéria
- So sprchovou hadicou o dĺžke 180 cm
- So sprchou Comfort Tre

CURVEPRIME
Voda pre všetky zmysly - heslo , ktorým sa séria vodovodných batérií Curveprime riadi . Dokazuje to z hľadiska estetiky i funkčnosti , ľahké splývavé línie sú výsledkom dlhoročných skúseností . Dizajn všetkých vodovodných batérií je tak nielen elegantný , ale aj nadčasový .
Charakteristickým rysom Prime je elegantne zakrivený , klenutý výtok , ktorý umožňuje cestu vode tou najzmyselnejšie cestou . Krivky série Prime sa hodí do každej kúpeľne , bez toho, aby narušovali celkový dojem kúpeľne . Sú akýmsi funkčným a pritom jemným a veľmi harmonickým doplnkom .
Veľkým plusom vodovodných batérií Laufen sú moderné technológie , ktoré šetria životné prostredie . Presné nastavenie požadovanej teploty , či obmedzenie teploty neznamená len maximálne pohodlie a bezpečie , ale tiež veľké úspory energie predovšetkým v sprchovacom kúte a vani . Curve Prime sú vybavené dômyselným termostatom .

Ilustračné foto !

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk