Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Blender G21 Perfect smoothie dark Brown 6008143
Blender G21 Perfect smoothie dark Brown 6008143 Blender G21 Perfect smoothie dark Brown 6008143 Blender G21 Perfect smoothie dark Brown 6008143 Blender G21 Perfect smoothie dark Brown 6008143 Blender G21 Perfect smoothie dark Brown 6008143 Blender G21 Perfect smoothie dark Brown 6008143 Blender G21 Perfect smoothie dark Brown 6008143 Blender G21 Perfect smoothie dark Brown 6008143

Blender G21 Perfect smoothie dark Brown 6008143

Blender G21 Perfect smoothie dark Brown 6008143 Blender G21 Perfect Smoothie Caramel je kvalitný výkonný a multifunkčný mixér, ktorý vás očarí svojím jednoduchým použitím a neskutočným výkonom. ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 6008143

Popis

Blender G21 Perfect smoothie dark Brown 6008143

Blender G21 Perfect Smoothie Caramel je kvalitný výkonný a multifunkčný mixér, ktorý vás očarí svojím jednoduchým použitím a neskutočným výkonom. Vďaka tomuto mixéra zbohatne váš jedálniček o nepreberné množstvo kulinárskych špecialít, ako sú napríklad profesionálne koktaily alebo krémové polievky, ktoré si už nebudete dopriavať len v baroch a reštauráciách, ale aj v pohodlí domova. Zvládnete s ním namixovať akýkoľvek druh potravy veľmi najemno a okrem mixovanie, miešanie, drvenie a sekanie s ním môžete vyrábať aj detské výživy pre malé deti, dezerty, koktaily, zmrzliny, smoothie, sorbety, nátierky, atď. Vďaka svojmu fantastickému výkonu sa skvele hodí aj na prípravu RAW stravy.

Perfect Smoothie je na rozdiel od iných mixérov vybavený 6 nožmi, vďaka ktorým môžete mixovať ako tekuté, tak suché suroviny. Jeho nádoba s objemom 2,5 l je plne postačujúce aj pre mixovanie objemnejších potravín, ktoré nie je potrebné krájať, a do nádobky sa pohodlne zmestia.

Blender G21 Perfect Smoothie má využitie nielen v domácnosti, ale je vhodný aj do kaviarní, cukrární, reštaurácií, barov, a pod.

Nádobka mixéra je vyrobená z veľmi odolných materiálov, aby dokázala pracovať ako s horúcimi, tak studenými potravinami a nezachytávali ich vôňu ani chuť. Bez obáv v ňom teda môžete pripravovať aj domáce polievky či omáčky.

Koktaily & mixovanie
Doslova za pár sekúnd dokáže Blender G21 Perfect Smoothie pripraviť výborné ovocné a zeleninové kokteily. Vďaka unikátnemu systému mixovanie, vysokému výkonu a šiestich nožom, ktoré potravu rozdelí na malé kúsočky, si ovocie a zelenina zachovajú svoju bunkovú štruktúru a výsledný koktail poskytne vášmu telu viac vitamínov.
Blender nemá problém ani s rozmixovaním takých potravín ako je napríklad mrkvová vňať, ktorá je tvrdšia a niektoré menej výkonné mixéry majú problém s jej spracovaním. Perfect Smoothie ju rozmixuje v hladkú krémovú šťavu plnú vitamínov a vlákniny bez najmenších problémov.

zmrzliny
Príprava domácej zmrzliny je pre multifunkčné mixér G21 Perfect Smoothie hračkou. Dokáže pracovať tak rýchlo, že aj veľmi zmrznuté suroviny sa nestihnú pri spracovaní ohriať. Vytvorí tak nadýchanú a jemnú domácu zmrzlinu, ktorá vás najmä v letných mesiacoch každý deň krásne osvieži. Z konzervovaného ovocia s ním môžete pripraviť lahodné sirupy na poliatie zmrzliny, lievancov či palaciniek.

varenie
Pomocou mixéra získate za pár minút napríklad brokolicovou, hráškovou, tekvicovú či šošovkové polievku plnú zdraviu prospešných živín, ktorá bude krásne jemná a krémová. Jednoducho stačí všetky suroviny na polievku naložiť do nádoby, rozmixovať, dochutiť a polievka je hotová, horúca a pripravená na konzumáciu. Blender G21 Perfect Smoothie zvládne obdobným spôsobom pripraviť chutné omáčky, detské výživy, nátierky, ale aj mleté ??mäso, drvené orechy, apod.

RAW strava
Pre milovníkov RAW stravovanie, ktoré je nielen zdravé, ale so správnymi spotrebičmi aj veľmi chutné, je mixér G21 Perfect Smoothie správnou voľbou.

RAW food čiže surová (živá) strava je strava, ktorá neprešla tepelnou úpravou (zahriatím nad 45 ° C) a je teda plná aktívnych enzýmov, minerálov, vitamínov a kvalitných živín. Je vedecky dokázané, že tepelne spracované potraviny sú menej hodnotné a pre naše zdravie môžu byť škodlivé. RAW food znamená stravovanie sa predovšetkým plody ovocných stromov a kríkov, zeleninou, divokými bylinami, oriešky a semienkami.
Vďaka konzumácii surovej stravy sa vám úplne prirodzeným a nenásilným spôsobom upraví telesná váha, zjemní a vyčistí pleť, zhustnú vlasy a prestanú vás obťažovať problémy, ako je pálenie záhy, žalúdočné problémy, atď. Budete mať veľa energie a menšiu potrebu spánku, pretože telo nebude vydávať toľko energie na trávenie varenej stravy.

špecifikácie
Neuveriteľný výkon 1500 W je najvýraznejší vlastnosťou u G21 Perfect Smoothie. Je to podobný výkon ako majú 2 bežná pneumatické kladivá. Otáčky šiestich nožov je možné regulovať od bežných 10 000 otáčok za minútu do super rýchlych 35 000 otáčok za minútu. Nádoba s objemom 2,5 l znáša bez problémov teploty od -40 ° C do + 120 ° C. Disponuje tiež poistkou proti prehriatiu. Jeho moderná čierna farba a zaujímavý dizajn prepožičiava mixéra vzhľad skôr doplnku do kuchyne, ako bežného spotrebiča. Vďaka nízkemu ťažisku dobre drží na pracovnej ploche a jeho robustné prevedenie zaisťuje jeho dlhú životnosť.

parametre:
Farba: karamelová
Otáčky / min: 10 000 - 35 000
Objem nádoby: 2,5 l
Odolnosť nádoby: -40 ° C do 120 ° C
Materiál nádoby: Tritan Copolyester
Výkon: 1500 W
Tepelná poistka proti prehriatiu
Rozmery (šírka x hĺbka x výška): 27,5 x 24 x 54,5 cm
Hmotnosť: 5 kg

Obsah balenia:
Blender G21 Perfect smoothie
Viečko s lievikom
ergonomické šťouchadlo

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk