Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121
Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121 Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121 Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121 Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121 Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121 Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121 Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121

Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121

Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121 Blender G21 Perfect Smoothie Vitality je výkonný a multifunkčný mixér, ktorý zvládne vďaka svojmu vynikajúcemu výkonu namixovať akýkoľvek druh... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 6008121

Popis

Blender G21 Perfect smoothie Vitality white 6008121

Blender G21 Perfect Smoothie Vitality je výkonný a multifunkčný mixér, ktorý zvládne vďaka svojmu vynikajúcemu výkonu namixovať akýkoľvek druh potravy veľmi najemno. Je vhodný ako do domácnosti, tak aj do reštaurácií, kaviarní, barov, atď.

Ide o druhú generáciu veľmi obľúbených mixérov Perfect Smoothie a okrem mixovanie, miešanie, drvenie a sekanie zvládne mixér bez problémov vyrábať aj ovocné desiate pre deti, koktaily, dezerty, zmrzliny, smoothie, sorbety či nátierky.

Blender Perfect Smoothie Vitality disponuje vylepšeným chladením ložiská a nožov a dochádza tak k nižšiemu zahrievaniu tekutiny. Ďalej tiež bolo vylepšené odhlučnenie motora mixéra.

Jeho nádoba s objemom 2,5 l je plne postačujúce aj pre mixovanie objemnejších potravín, ktoré nie je potrebné krájať, a do nádobky sa pohodlne zmestia. Je vyrobená z Tritan čiže kopolyesteru, čo je veľmi tvrdý a ľahký plast, ktorý je odolný voči poškriabaniu alebo rozbitiu. Zaisťuje dlhú životnosť výrobku a je šetrný k životnému prostrediu. Vďaka nemu dokáže mixér pracovať ako s horúcimi, tak aj so studenými potravinami. Nezachytáva vôňu ani chuť potravín. Možno v ňom teda pripravovať aj domáce polievky či omáčky.

Koktaily & mixovanie
Doslova za pár sekúnd dokáže Blender G21 Perfect Smoothie Vitality pripraviť výborné ovocné a zeleninové kokteily. Vďaka unikátnemu systému mixovanie, vysokému výkonu a šiestich nožom, ktoré potravu rozdelí na malé kúsočky, si ovocie a zelenina zachovajú svoju bunkovú štruktúru a výsledný koktail poskytne vášmu telu viac vitamínov.

koktail
Blender nemá problém ani s rozmixovaním takých potravín ako je napríklad mrkvová vňať, ktorá je tvrdšia a niektoré menej výkonné mixéry majú problém s jej spracovaním. Perfect Smoothie Vitality ju rozmixuje v hladkú krémovú šťavu plnú vitamínov a vlákniny bez najmenších problémov.

zmrzliny
Príprava domácej zmrzliny je pre multifunkčné mixér G21 Perfect Smoothie Vitality hračkou. Dokáže pracovať tak rýchlo, že aj veľmi zmrznuté suroviny sa nestihnú pri spracovaní ohriať. Vytvorí tak nadýchanú a jemnú domácu zmrzlinu, ktorá vás najmä v letných mesiacoch každý deň krásne osvieži. Z konzervovaného ovocia s ním môžete pripraviť lahodné sirupy na poliatie zmrzliny, lievancov či palaciniek.
zmrzlina

varenie
Pomocou mixéra získate za pár minút napríklad brokolicovou, hráškovou, tekvicovú či šošovkové polievku plnú zdraviu prospešných živín, ktorá bude krásne jemná a krémová. Jednoducho stačí všetky suroviny na polievku naložiť do nádoby, rozmixovať, dochutiť a polievka je hotová, horúca a pripravená na konzumáciu. Blender G21 Perfect Smoothie Vitality zvládne obdobným spôsobom pripraviť chutné omáčky, detské výživy, nátierky, ale aj mleté ??mäso, drvené orechy, apod.
vareni

RAW strava
Vzhľadom k obrovskému výkonu sa mixér perfektne hodí aj pre prípravu RAW stravy ktorá je nielen zdravá, ale so správnymi spotrebičmi aj veľmi chutná, preto je pre jej prípravu mixér G21 Perfect Smoothie Vitality správnou voľbou.
raw

RAW food čiže surová (živá) strava je strava, ktorá neprešla tepelnou úpravou (zahriatím nad 45 ° C) a je teda plná aktívnych enzýmov, minerálov, vitamínov a kvalitných živín. Je vedecky dokázané, že tepelne spracované potraviny sú menej hodnotné a pre naše zdravie môžu byť škodlivé. RAW food znamená stravovanie sa predovšetkým plody ovocných stromov a kríkov, zeleninou, divokými bylinami, oriešky a semienkami.

Súčasťou balenia je ergonomické šťouchadlo a viečko pre uľahčenie manipulácie s mixérom. Viečko je opatrené lievikom, ktorá umožňuje pohodlné postupné pridávanie potravín či jednotlivých surovín v priebehu mixovania.

Predĺžená záruka 2 + 2 roky na telo mixéra.

parametre:
Farba: biela
Otáčky / min .: 32 000
Objem nádoby: 2,5 l
Odolnosť nádobky: -40 až 120 ° C
Výkon: 1680 W
Tepelná poistka proti prehriatiu
BPA free (bez použitia bisfenolu - zdraviu škodlivý uhľovodík)
Hmotnosť: 5 kg
Rozmery (šírka x hĺbka x výška): 23 x 23 x 57 cm

Obsah balenia:
Blender G21 Perfect Smoothie Vitality White
šťouchadlo
Viečko s lievikom

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk