Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
G21 Blender Baby smoothie, Stainless Steel 600855
G21 Blender Baby smoothie, Stainless Steel 600855 G21 Blender Baby smoothie, Stainless Steel 600855 G21 Blender Baby smoothie, Stainless Steel 600855 G21 Blender Baby smoothie, Stainless Steel 600855 G21 Blender Baby smoothie, Stainless Steel 600855 G21 Blender Baby smoothie, Stainless Steel 600855

G21 Blender Baby smoothie, Stainless Steel 600855

Nové dieťa v rodine perfektných smoothie mixérov, zoznámte sa. Smoothie makier G21 Baby Smoothie sa postará o zdravý životný štýl celej rodiny a pripraví vám tá najlahodnejšie smoothie na desiatu... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 600855

Popis

Nové dieťa v rodine perfektných smoothie mixérov, zoznámte sa. Smoothie makier G21 Baby Smoothie sa postará o zdravý životný štýl celej rodiny a pripraví vám tá najlahodnejšie smoothie na desiatu, k zoštíhlovací alebo fitness kúre aj pre doplnenie energie po športovom výkone.

G21 Baby smoothie v akcii na kuchynskej linke, v pozadí doštička s pripravenými surovinami

Parametre? Vo svojej kategórii vynikajúci

Výkonom 1 200 W a 20 000 ot./min. sa G21 Baby Smoothie vo svojej cenovej kategórii radí k nadpriemeru. Mixovacia nádoba je celosklenená s obsahom 1,8 l. Rovnako ako ku všetkým mixérom značky G21 k nej v základnom balení dostanete aj veko s otvorom pre vkladanie surovín aj počas mixovania. A pozor, hoci v tejto cenovej kategórii tlačidielka nebývajú v štandardnej výbave mixéra, u nás to neplatí. Snažíme sa, aby ste boli s nákupom výrobku G21 maximálne spokojní, preto nájdete premyslene tvarované vtláčadlo v základnej výbave.

Práca s ním je tááák ľahká!

Tri tlačidlá, ľahšie už to snáď ani nejde. "Ice-Crush" vám pomôže drviť ľad. Domáce ovocnú ľadovú triešť tak získate v rozpätí sekúnd. Nekupujte deťom tégliky s chémiou na stánkoch, urobte im doma osviežujúci letný tutovku. "AutoClean" zaistí správne a rýchle vyčistenie mixéra po príprave skvelých mixov. Voľba "Smoothie" je jednoznačná a kolieskom na reguláciu otáčok môžete všetky mixovanie sami ovplyvniť.

detail kolieska pre reguláciu otáčok, s tromi funkčnými tlačidlami pre mixovanie, drvenie ľadu alebo automatického čistenia mixéra

Nože sú základ, "baby" mixér sa pýši dospelú výbavou

Vieme, ako sú nože pre správne, rýchle a dokonalé mixovanie dôležité. Aj v G21 Baby Smoothie preto nájdete prvotriedne špeciálne brúsenú štvoricu nožov, na ktorých prácu sa môžete spoľahnúť. Sekajú, krája a mixujú vložené ovocie aj zeleninu do hladka, vďaka ich pevnosti aj nastavenie na svoje lahodné smoothie nebudete čakať viac než pár desiatok sekúnd.

Vnútro mixovacej fľaše s čtyřramenou čepeľou

Profík alebo parťák pre každý deň?
Ak zháňate odborníka pre mix z najtvrdších surovín, vyberte si radšej z radu G21 Perfect Smoothie. Novinka, ktorú práve predstavujeme, je vďaka svojej cene a parametrom ideálne skôr pre tých, ktorí naozaj chcú len smoothie bez ďalších experimentov alebo ako rýchla a vždy dostupná "dvojka" do rodiny. Trebárs na chatu, kde vám dozrieva veľa ovocia a zeleniny, ktoré nechcete v košíkoch sťahovať do mesta kvôli spracovaniu.

Ako vybrať správny "energeťák"?
Nijako. Nestrácajte čas študovaním zloženie na plechovkách, namiešajte si energetickú bombu sami. Smoothie, plné sily a vitamínov z čerstvej zeleniny a ovocia je najistejším, najspoľahlivejším a najbezpečnejším zdrojom čistej energie pre váš organizmus.
paže ovládajúci mixér Baby smoothie na bielom pozadí

Špecifikácia:
- Výkon: 1 200 W
- Maximálne otáčky: 20 000 ot./min
- Sklenená nádoba s objemom 1,8 l
- Rozsah prevádzkových teplôt sklenené nádoby: 0 - 60 ° C
- Veko s otvorom pre vtláčadlo
- Plastové vtláčadlo
- Tlačidlá: Ice-Crush, AutoClean, Smoothie
- Priemer otvoru vo veku: 5 cm
- Výška celého mixéra: 43 cm
- Priemer podstavy: 19 cm
- Priemer nádoby: 15 cm
- Hmotnosť: 4,2 kg
- Rozmery balenia: 28,5 x 36 x 21,5 cm

Veko s otvorom pre vtláčadlo
Malé priehľadné viečko na uzavretie otvoru pre vtláčadlo
plastové vtláčadlo

parametre:
- Farebné prevedenie: nerez
- Displej: Nie
- Hmotnosť (kg): 4,2
- Kryt pre odhlučnenie: Nie
- Materiál nádoby: sklo
- Mixéry, mlynčeky, roboty a ďalšie: Stolné mixéry
- Objem nádoby (l): 1,8
- Otáčky (1 / min): max. 20 000
- Príkon (W): 1001 - 1500 W
- Rozmery š x v x h (cm): 19 x 43 x 19
- Tepelná poistka proti prehriatiu: Áno
- Typ mixéra: Stolový

ILUSTRAČNÉ FOTO
 

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk