Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SODASTREAM Sirup Hrozno 750 ml 42002986
SODASTREAM Sirup Hrozno 750 ml 42002986

SODASTREAM Sirup Hrozno 750 ml 42002986

- Vysoko koncentrovaná príchuť pre perlivú vodu - 18 veľkých SodaStream fliaš nápoja z jedného 750 ml balenie - Receptúra ??od špecialistu na perlivú vodu - Obsahuje hroznovú šťavu Ovocná príchu... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SODASTREAM
Model: 42002986

Popis

- Vysoko koncentrovaná príchuť pre perlivú vodu
- 18 veľkých SodaStream fliaš nápoja z jedného 750 ml balenie
- Receptúra ??od špecialistu na perlivú vodu
- Obsahuje hroznovú šťavu

Ovocná príchuť pripravená priamo pre vašu perlivú vodu

Radi si svoju perlivú vodu spríjemníte kvapkou sladké príchuti?

Príchute SodaStream, vymyslené priamo pre vašu perlivú vodu, sú jedným z báječných spôsobov, ako si môžete spríjemniť chuť čerstvej perlivé vody pripravenej v niektorom z výrobníkov domáce perlivé vody SodaStream. Ak nechcete zostávať len pri perlivé vody v nedotknutej čistej podobe, či u perlivej vody s kúskom čerstvého ovocia, máme pre vás pripravenú ponuku viac ako 20-tich zaujímavých sladkých ovocných aj neovocných príchutí.

Od roku 1903, kedy bola značka SodaStream založená v Anglicku, sa špecializujeme výlučne na prípravu a ochutenie perlivé vody. Veľmi dobre preto vieme, ako namiešať tú najlepšiu príchuť, ktorá bude správne chutiť vo vašej perlivé vode.

Pripravte si nečakaných 18 veľkých fliaš ochutené perlivé vody

Veľkým rozdielom príchuťou pre perlivú vodu so značkou SodaStream od tradičných "štiav" ponúkaných vo vašom obchode je niekoľkonásobne vyššia koncentrácia, teda jednoducho povedané, až nečakane veľký počet litrov ochutené perlivé vody, ktoré pripravíte z jedného balenia našich koncentrovaných príchuťou pre perlivú vodu. Vyjadrené číslami, jedna 750 ml fľaštička príchuti vám vystačí na úctyhodných 18 veľkých SodaStream fliaš čerstvej perlivé vody, ktorú si s nami zvládnete ochutiť.

Ponúknite si pohárik s obľúbenou chuťou šťavy z hrozna
Naša receptúra ??obsahuje šťavu z hrozna vínnej révy, jednej z najstarších a v našich krajoch veľmi obľúbených plodín pestovaných človekom. Ak máte chuť na príjemné nealkoholické pitie s atmosférou neskorogotickým letných zrejúcich viníc, dajte si pohárik nezameniteľnej chuti hrozna v našej perlivé úprave. Najlepšie v spojení s čerstvou, doma pripravenú, perlivú vodou, ktorá dodá vášmu pitie iskru.

Informácie o produkte
Ochutený nápojový koncentrát s hroznovú šťavou, cukry a sladidlami
Koncentrát s vysokým počtom 18ti veľkých fliaš nápoje pripravených zo 750 ml balenie
Doporučený pomer riedenia 1 diel koncentrátu a 20 dielov perlivé vody
Hroznová šťava 4,1% (po obnovení z koncentrátu)
Energia na 100 ml hotového nápoja: 17,1 kJ / 4,1 kcal
Sladené: znížený obsah cukru, sladidlá

Príprava nápoja
Príchuť pridávajte vždy až do hotovej perlivé vody. Nikdy nepridávajte príchuť do vody ešte pred začatím prípravy vo výrobníku domáce perlivé vody, pretože by došlo k vypenenie nápoja z fľaše a zalepenie útrob výrobníku.

Fľaša s pripravenou perlivú vodou nakloňte a príchuť pomaly nalievajte po stene fľaše. Viečko fľaše s koncentrátom slúži zároveň ako odmerka pre doporučený pomer riedenia (1 viečko na 1 veľkú nápojovú fľašu SodaStream). Fľaša zatvorte a jemne premiešajte.


ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk