Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SODASTREAM Fľaša detská 0.5l Smajlík červená 42002837
SODASTREAM Fľaša detská 0.5l Smajlík červená 42002837 SODASTREAM Fľaša detská 0.5l Smajlík červená 42002837

SODASTREAM Fľaša detská 0.5l Smajlík červená 42002837

SodaStream detská nápojová fľaša 0.5l Smajlík červená - Opakovane použiteľná detská nápojová fľaša - Od špecialistu na domáce perlivú vodu - Vhodná pre výrobníky domáce perlivé vody SodaStream -... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SODASTREAM
Model: 42002837

Popis

SodaStream detská nápojová fľaša 0.5l Smajlík červená

- Opakovane použiteľná detská nápojová fľaša
- Od špecialistu na domáce perlivú vodu
- Vhodná pre výrobníky domáce perlivé vody SodaStream
- S atraktívnou potlačou pre moderné školákov
- Vyrobená zo zdravotne nezávadného plastu bez BPA
- Objem fľaše 0.5l navrhnutý na mieru mladšom školskom deťom
- Obsahuje 1ks fľaše 0.5l v červenej farbe

Opakovane použiteľná detská nápojová fľaša od špecialistu na perlivú vodu SodaStream. Atraktívny potlač pre moderné školákov, na ktorý budú vaše deti pyšné.

Fľaša možno vďaka tlakovému prevedení použiť priamo vo výrobníkoch domáce perlivé vody SodaStream. Objem fľaše 0.5l optimálny pre mladšie školské deti.

Doma pripravená vlastné perlivá voda s kúskom ovocia je pre vaše deti zaujímavým spestrením a vhodnejšie alternatívou ku sladeným limonádam z bufetu.

použitie
*) Fľaša typu Fuse s objemom 0.5l možno vďaka jej menším rozmerom bez obmedzenia použiť so všetkými modelmi výrobníkov perlivé vody SodaStream, okrem modelov Crystal a Penguin určených len pre sklenené fľaše.

Neumývajte v umývačke riadu alebo vodou, ktorá má viac ako 50 ° C. Neskladujte v mrazničke, v blízkosti zdrojov tepla ani horúcom interiéru vozidiel.
Používajte len na prípravu čistej perlivé vody. Ak pridávate do vody príchuť, vždy a jedine až do hotovej perlivé vody. V opačnom prípade by mohlo dôjsť k vypenenie pripravovanej vody s príchuťou do útrob výrobníka a jeho poškodeniu.
Nikdy nepoužívajte fľašu, ktorá je poškodená, zdeformovaná alebo sa prekročilo čas použiteľnosti vyznačený na fľaši.

**) Dátum uplatňovania fľaše
Materiál fľaše musia počas niekoľkých rokov pri používaní vo výrobníku domáce perlivé vody dlhodobo a opakovane odolávať tlaku CO2 plynu z bombičky. Materiál, z ktorého je fľaša vyrobená, sa v dôsledku toho opotrebováva a starne. Aby sme mali istotu, že je maximálne postarané o vaše bezpečie, má každá fľaša stanovené svoje dátum exspirácie, ktoré nájdete vytlačené priamo na fľaši. NIKDY nepoužívajte fľašu vo výrobníku domáce perlivé vody po uplynutí tohto dátumu a fľašu nahraďte za novú, ktorá vám bude spoľahlivo slúžiť ďalších niekoľko rokov.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk