Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
G21 Sušiaca tácka pre sušičku Mistral, súprava 10 ks 60081135
G21 Sušiaca tácka pre sušičku Mistral, súprava 10 ks 60081135

G21 Sušiaca tácka pre sušičku Mistral, súprava 10 ks 60081135

V sušičkách potravín G21 nemusíte sušiť len potraviny, nakrájané na plátky. Skúste si pripraviť vynikajúce pochúťku z domáceho jogurtu, ovocnú dreň, pastu alebo placku, nechajte vykysnúť cesto. S... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 60081135

Popis

V sušičkách potravín G21 nemusíte sušiť len potraviny, nakrájané na plátky. Skúste si pripraviť vynikajúce pochúťku z domáceho jogurtu, ovocnú dreň, pastu alebo placku, nechajte vykysnúť cesto. Sa sušiacom táckou to ide ľahko a pohodlne.

Jednoduché použitie, ľahké čistenie
Sušiace vložka G21 na sušenie tekutých surovín je nepriľnavá, takže sa na ňu nič nelepí. S rozmermi 36,5 x 38,5 cm krásne vkĺzne do sušičky G21 Mistral s časovačom. Povrch sušiaceho tácke je ľahko umývateľný, stačí ho po sušení opláchnuť vodou. Prípravu pochúťok už kvôli vyhliadke na následné upratovanie nemusíte odkladať :-)

Keď jogurt, tak ten najlepší
Domáce! Ten si pripravíte vo všetkých typoch sušičiek G21. Ale vďaka sušiaci podnose G21 na tekuté suroviny si z domáceho jogurtu usušíte zdravé a výborné maškrtenie. S živými kultúrami, po ktorých telo volá. S chuťou, ktoré sa kupované jogurtové ani iné pochúťky nemôžu rovnať.

Kysnuté cesto, palacinky i domáce rezance
Ale nielen to. Taky chrumkavú vynikajúci pizzu, banánové placky, zapekané müsli, cereálne lupienky alebo brownies. To všetko vďaka sušiaci podnose e na tekuté suroviny po nastavenom čase vytiahnete zo svojej sušičky. A s jednou veľkou istotou. Buchty, pečivo, palacinky ani ďalšie lahôdky v sušičke nepripálite.

špecifikácie
- Materiál: polypropylén
- Rozmer tácke: 36,5 x 38,5 cm
- Počet kusov v sade: 10


ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk