Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
REMS CamScope Set 16-1 - príručná mobilná kamera 175110
REMS CamScope Set 16-1 - príručná mobilná kamera 175110 REMS CamScope Set 16-1 - príručná mobilná kamera 175110 REMS CamScope Set 16-1 - príručná mobilná kamera 175110 REMS CamScope Set 16-1 - príručná mobilná kamera 175110

REMS CamScope Set 16-1 - príručná mobilná kamera 175110

REMS CamScope Set 16-1 - príručná mobilná kamera 175110 Rozsah dodávky Mobilná, príručná kamera-endoskop s bezdrôtovou technikou pre nízkonákladovú inšpekciu a analýzu poškodení ťažko dostupný... Zobraziť celý popis »


Výrobca: REMS
Model: 175110

Popis

REMS CamScope Set 16-1 - príručná mobilná kamera 175110

Rozsah dodávky
Mobilná, príručná kamera-endoskop s bezdrôtovou technikou pre nízkonákladovú inšpekciu a analýzu poškodení ťažko dostupných miest ako sú dutiny, šachty, potrubia ai Dokumentácia snímok a videozáznamov na karte MicroSD. Ručný prístroj so 4 batériami 1,5 V, AA, LR6.
Odnímateľná kontrolná jednotka s bezdrôtovou technikou, farebným TFTLCD displejom 3,5 ", zásuvkou pre kartu MicroSD, USB portom, video výstupom PAL / NTSC, integrovaným akumulátorom Li-Ion 3,7 V, 1,2 Ah. Karta MicroSD 2 GB. Káblová sada Color 16-1, skladajúci sa z farebnej kamery priemer 16 mm s tlumitelným svetlom bielych LED, s fix-fokus funkciu as tvárnym káblom o dĺžke 1 m. Nasadzovacie zrkadlo, nasadzovací hák, nasadzovací magnet. Napäťový napájač / nabíjačka Li-Ion 100-240 V, 50-60 Hz, 36 W pre kontrolnú jednotku. Kábel USB, videokábel. V pevnom kufri.

Konštrukcia
Superľahký a ľahko ovládateľný. Ručný prístroj s káblovou súpravou len 0,45 kg.
Všade použiteľná, voľne z ruky, nad hlavou, i na obzvlášť úzkych miestach. Stabilný plastový kryt, odolný proti nárazu, s ergonomicky tvarovanou pištoľovou rukoväťou. Spínač zapnuté / vypnuté s regulačným kolieskom pre plynulé nastavenie svetlosti LED v hlave kamery. Červená Power-LED ukazuje prevádzkový stav. Praktický, vyjú-mateľné držiak na batérie pre 4 bežné batérie 1,5 V, AA, LR6. Použiteľné dve rôzne káblové sady. Tvárnej predĺženie posuvného kábla 900 mm, spojiteľné až do pracovnej dĺžky 4,5 m, ako príslušenstvo. Násuvné skrutkové prípoje pre výmenu káblových sád pre kameru a predĺženie posuvného kábla bez náradia. Pevný kufor na ručný prístroj, káblovú sadu 16-1/9-1, predĺženie posuvného kábla, kontrolnú jednotku, zdroj napätia a příslušenství.Kontrolní jednotka s farebným displejom TFT-LCDKontrolní jednotka s farebným displejom 3,5 "s najmodernejšou technológiou TFT-LCD pre vynikajúce snímky a videozáznamy, uhlopriečka obrazovky 88 mm, 320 × 240 pixlov, odnímateľná pre prenos signálu bezdrôtovou technikou alebo zasunuteľná na ručný prístroj so zaistením pre priamy prenos signálu kontaktnými kolíkmi. Obzvlášť ľahká a ľahko ovládateľná, len 0,14 kg. Stabilný plastový kryt. Najmenšie rozmery: 100 × 70 × 25 mm. Zásuvka pre kartu MicroSD s pružným mechanizmom. Snímky a videozáznamy sa ukladajú do pamäte karty MicroSD pre jednoduchú dokumentáciu výsledkov inšpekcie. Dátum a čas snímka možné voliteľne ukladať do pamäte na snímke a na videozáznamu. Okamžité prehrávanie uložených
záznamov alebo prenos z karty MicroSD na iné prístroje. USB port pre priame spojenie s PC alebo notebookom. Výstup na video Composite-Video PAL / NTSC pre pripojenie externej obrazovky. Zdierka pre napäťový napájač / nabíjačku Li-Ion 100 - 240 V.

Akumulátorový alebo sieťový prevádzka
Kontrolná jednotka s integrovaným akumulátorom Li-Ion 3,7 V, 1,2 Ah. Vysoko výkonná a ľahká. Veľká hustota energie pre cca. 2 hodiny nepretržitej prevádzky. Zdroj napätia 100 - 240 V pre sieťovú prevádzku namiesto akumulátora s integrovanou nabíjačkou Li-Ion. Krátka doba nabíjania (3 hod). Žiadny pamäťový efekt pre maximálny výkon akumulátora. Vymeniteľné káblové sady kamery Color Použiteľné dve káblové sady s kamerou:

Káblová sada
Color 16-1: Malá farebná kamera priemer 16 mm s CMOS-senzorom,
704 × 576 pixlov, s tlumitelným svetlom bielych LED pre optimálne nastavenie svetlosti,
s nemennou fokusní funkciou pre automatické zaostrenie obrazu as tvárnym káblom o dĺžke 1 m.
Káblová sada Color 9-1: Obzvlášť malá farebná kamera priemer 9 mm s CMOSsensorem, 640 × 480 pixlov, s tlumitelným svetlom bielych LED pre optimálne nastavenie svetlosti, s nemennou fokusní funkciou pre automatické zaostrenie obrazu as tvárnym káblom o dĺžke 1 m, na inšpekciu obzvlášť úzkych priestorov (obj.č.175111).

REMS - na špičke technického pokroku.
Vývoj nie je nikdy ukončený. Od svojho založenia v roku 1909 vyvíja REMS výrobky pre opracovanie trubiek, predovšetkým pre inštalatérov a kúrenárov. Najskôr ručné náradie, potom nasledovali stroje a elektronáradia. Požiadavka zakladateľa firmy pána Christiana Follo "REMS musí byť lepší" bola stále meradlom všetkého rokovaní. Dnes je REMS jedným z popredných výrobcov strojov a náradia
pre opracovanie rúrok. Vývojoví inžinieri REMS majú presvedčivé, správny smer ukazujúci nápady, ktoré uľahčujú všedný deň inštalatérov-profesionálov. Zohľadňujú všetky zásadné požiadavky a využívajú rozsiahle praktické skúsenosti. Experti zo všetkých odborov podnikania sa starajú o to, aby každá možnosť vylepšenia bola zahrnutá do nového vývoja. Takto vznikajú perfektné nástroje a náradie pre tvrdé nasadenie na stavenisku. Výrobky REMS sú na základe svojej pokrokovej inovatívne techniky a vďaka vysokej úrovni kvality používané na celom svete a vysoko cenené. Z toho profituje obchodník aj užívateľ. Firme REMS sa prostredníctvom inovatívnych výrobkov neustále darí držať na vrchole technického pokroku. To podčiarkuje mnoho tuzemských a zahraničných patentov.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk