Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
REMS Frigo 2 F ZERO set elektrický zmrazovač rúrok 131012
REMS Frigo 2 F ZERO set elektrický zmrazovač rúrok 131012 REMS Frigo 2 F ZERO set elektrický zmrazovač rúrok 131012 REMS Frigo 2 F ZERO set elektrický zmrazovač rúrok 131012

REMS Frigo 2 F ZERO set elektrický zmrazovač rúrok 131012

REMS Frigo 2 F-Zero - elektricky zmraziť miesto vyprázdniť. Super rýchlo do 2 ". Vysoký tepelný výkon, napr. 3" oceľovú rúrku za iba 9 min *. Obzvlášť úzke, patentované zmrazovací hlavy, v okamih... Zobraziť celý popis »


Výrobca: REMS
Model: 131012

Popis

REMS Frigo 2 F-Zero - elektricky zmraziť miesto vyprázdniť. Super rýchlo do 2 ". Vysoký tepelný výkon, napr. 3" oceľovú rúrku za iba 9 min *. Obzvlášť úzke, patentované zmrazovací hlavy, v okamihu namontované. Zobrazenie teploty LCD-digitálnym teplomerom.
Výhoda systému:
Len jeden zmrazovač rúrok pre celý pracovný rozsah do 2 ". Zmrazovaní hlavy z jedného kusu pre hlavný pracovný rozsah O 1 - 1" resp. O 15 - 35 mm, nie sú nutné žiadne redukčné vložky. Podpora prenosu chladu len prostredníctvom postreku vodou. Vždy čisté zmrazovacie hlavy, nie sú nutné žiadne pasty / mazanie.
Uzatvorený obeh zmrazovacieho média:
Elektrický zmrazovač s uzavretým obehom zmrazovacieho média. Nepoškodzuje životné prostredie. Použiteľný kdekoľvek, aj v uzavretých priestoroch. Zmrazovacia médium R-290. Vysoký tepelný výkon. Ideálne aj pre dlhšie opravy.
konštrukcia:
Robustný, kompaktný. Obzvlášť úzke zmrazovacie hlavy a kolmo k rúrke vedúcej hadice na mraziarenskej médium umožňujú pracovať aj v úzkych miestach a štrbinách. Jednostranné a obojstranné zmrazovanie možné.
Zmrazovaní agregát:
Veľmi tichý chod. Zmrazovacia agregát, 430 W, v pevnom kryte z oceľového plechu s postrannými vetracími mriežkami pre optimálnu cirkuláciu vzduchu. Hore sa nachádzajúci dobre prístupný, veľký priestor pre hadice a príslušenstva. Hmotnosť len 23 kg. Dobre prenosný.
Zmrazovaní hlavy:
Obzvlášť kompaktné zmrazovacie hlavy s geometricky špeciálne vytvorenými priehlbinami pre nasadenie na rôzne priemery rúr (Patent EP 1 108 944, Patent US 6,434,952). Výnimočne úzke, len 50 mm široké. Použiteľné kdekoľvek, aj na úzkych miestach. Všetky veľkosti rúrok od O 1-1 "príp. O 15-35 mm je možné zmrazovať s jednou mraziarenskej hlavou. Zmrazovaní vložky pre zvyšný pracovný rozsah do
O 2 ", 60 mm. Upínacie pásky s uzáverom na báze suchého zipsu pre jednoduchú a rýchlu montáž zmrazovacích hláv na trúbku, bez náradia.
Hadica na zmrazovacej médium:
Ohybné, extra dlhé hadica s chladivom z proti oteru odolného syntetického kaučuku pre veľký pracovný rádius.
LCD-digitálny teplomer:
LCD-digitálny teplomer so zvieracím držadlom, pre presné zobrazenie teploty priamo na zmrazovanom miestach.

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk