Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
NORDICA PLASMA ORIGAMI na zavesenie
NORDICA PLASMA ORIGAMI na zavesenie

NORDICA PLASMA ORIGAMI na zavesenie

NORDICA PLASMA ORIGAMI na zavesenie Krbová závesná vložka s držiakom na stenu Nordica plasma s rámčekom Origami - biela keramika - vzor pokrčený papier. Vložka, ktorá svojou konštrukciou a spôs... Zobraziť celý popis »


Výrobca: NORDICA
Model: plasmaO

Popis

NORDICA PLASMA ORIGAMI na zavesenie

Krbová závesná vložka s držiakom na stenu Nordica plasma s rámčekom Origami - biela keramika - vzor pokrčený papier.

Vložka, ktorá svojou konštrukciou a spôsobom montáže úplne nahrádza stavbu krbu. Maximálna bezpečnosť s minimálnymi zastavovacími rozmermi, rýchla a jednoduchá montáž sú hlavnými prednosťami.

Unikátny plochá krbová vložka sa šírkou presklenie 80 cm a hĺbkou necelých 30 cm. Vložka je vyrobená z oceľového dvojpláš.

výška: 555 mm (korpus bez rámčeka) 726 mm (vrátane rámčeka)
šírka: 800 mm (korpus bez rámčeka) 1249 mm (vrátane rámčeka)
rozmer prikladacieho otvoru: 635 × 185
rozmery ohniska: ŠxVxH 590 × 266 × 130 mm
Priechodom vzduchu medzi plášťami dochádza k intenzívnemu odovzdávanie tepla do priestoru. Vysoký podiel sálavého tepla cez sklo dvierok sa vytvára odrazom zadnou svetlou stenou ohniska. Ohnisko je v spodnej časti tvorené liatinovým žliabkom, do ktorého sa vkladá iba jedno až dve polená. Zadná časť a boky sú obložené svetlým Hi-Tech materiálom Yronker s vysokou žiarovou odolnosťou.

Regulácia primárneho a sekundárneho vzduchu je v priestore pod prikladanie dvierkami. Základný otváranie je s pántmi napravo. Na žiadosť je možné preinštalovať opačne.

Vyústenie dymovodu je len nahor o veľkosti 130 mm. Jednoduchá montáž spočíva v zavesení do dodávaného rámu, ktorý sa prichytí štyrmi skrutkami do kovových hmoždiniek na stenu. Vysokou účinnosťou cez 79% a nízkymi emisiami CO tento typ nadväzuje na ostatné výrobky Nordica.

Pre napojenie dymovodu musí byť do komína zabudovaná zder s priemerom 150mm a to v maximálnej výške 113.5 cm od dolnej hrany tejto vložky k dolnej hrane zdere-toto platí pri použití rovnakého dymovodu 50cm + 90 ° kolená. Pri napojení iba kolenom je táto vzdialenosť 69cm. Výška samotnej krbovej vložky bez rámčeka je 55cm a rozhodnutie v akej výške nad zemou ju umiestnite je na Vás.

Odporúčame na občasné kúrenie na vytvorenie tepelnej pohody, intenzívnemu kontaktu s ohňom a ako dizajnový doplnok moderných interiérov.
Drobné nepresnosti vo veľkosti, pravouhlosti a rovinnosti plôch, rozdiely v odtieni a efektoch glazúry, sú neoddeliteľnou súčasťou tohto keramického výrobku. Výskyt drobných vlasových trhlín v glazúre je prípustný a nie je považovaný za chybu.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk