Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAPHO REGENT Odpadkový kôš 32l, Soft Close, brúsená nerez, strieborná DR303
SAPHO REGENT Odpadkový kôš 32l, Soft Close, brúsená nerez, strieborná DR303 SAPHO REGENT Odpadkový kôš 32l, Soft Close, brúsená nerez, strieborná DR303

SAPHO REGENT Odpadkový kôš 32l, Soft Close, brúsená nerez, strieborná DR303

Odpadkové koše REGENT vynikajú svojím moderným dizajnom, predovšetkým vďaka hranatým tvarom so zaoblenými rohmi. Sú zaujímavé aj svojím farebným prevedením. Telo pedálového koše REGENT tvorí kval... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SAPHO
Model: DR303

Popis

Odpadkové koše REGENT vynikajú svojím moderným dizajnom, predovšetkým vďaka hranatým tvarom so zaoblenými rohmi. Sú zaujímavé aj svojím farebným prevedením.
Telo pedálového koše REGENT tvorí kvalitná nerezová oceľ s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov. Poklop je vybavený technológiou Soft Close, ktorá umožňuje tiché a plynulé dovieranie veka, ale zároveň možno zabezpečiť zablokovanie otvoreného veka. Kôš obsahuje vnútornú vyberateľnú nádobu umožňujúce pohodlnejšiu manipuláciu.
Súčasťou je systém pre uchytenie igelitového vrecka, zabraňujúca jeho skĺznutiu dovnútra koša. Koše 12 l a 32 l sú vybavené uzatvárateľnou priehradkou na pohlcovač zápachu (nie je súčasťou).

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk