Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
REMS Cat ANC VE elektrická univerzálna šabľová píla 560040
REMS Cat ANC VE elektrická univerzálna šabľová píla 560040 REMS Cat ANC VE elektrická univerzálna šabľová píla 560040 REMS Cat ANC VE elektrická univerzálna šabľová píla 560040 REMS Cat ANC VE elektrická univerzálna šabľová píla 560040 REMS Cat ANC VE elektrická univerzálna šabľová píla 560040 REMS Cat ANC VE elektrická univerzálna šabľová píla 560040

REMS Cat ANC VE elektrická univerzálna šabľová píla 560040

REMS REMS Cat ANC VE elektrická univerzálna šabľová píla 560040 REMS Cat ANC VE - reže čokoľvek kdekoľvek. Nesmierne mnohostranná a vysoko výkonná. Elektrická univerzálna šabľová píla s vario ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: REMS
Model: 560040

Popis

REMS REMS Cat ANC VE elektrická univerzálna šabľová píla 560040

REMS Cat ANC VE - reže čokoľvek kdekoľvek.
Nesmierne mnohostranná a vysoko výkonná.


Elektrická univerzálna šabľová píla s vario elektronikou (VE) na rezanie voľne z ruky až do 6 ", 250 mm. Pohonná jednotka s uzavretou rukoväťou, proti vode a prachu chráneným oscilačným pohonom bezúdržbovým, s všestranne v ihlových ložiskách uloženým kľukovým pohonom (ANC), agresívnym orbitálnym pohybom, univerzálnym motorom 230 V, 50 - 60 Hz,
1050 W so silným ťahom, bezpečnostným tlačidlovým spínačom. Plynulé elektronické riadenie počtu zdvihov (akceleračný spínač) 0 do 2400 min-1. Univerzálna úpinka pílového listu. Šesťhranný kľúč. 1 univerzálny pílový list REMS 150-1,8 / 2,5. V pevnom kufri z oceľového plechu.

REMS - na špičke technického pokroku.
Vývoj nie je nikdy ukončený. Od svojho založenia v roku 1909 vyvíja REMS výrobky pre opracovanie trubiek, predovšetkým pre inštalatérov a kúrenárov. Najskôr ručné náradie, potom nasledovali stroje a elektronáradia. Požiadavka zakladateľa firmy pána Christiana Folly "REMS musí byť lepší" bola stále meradlom všetkého rokovaní. Dnes je REMS jedným z popredných výrobcov strojov a náradia pre opracovanie rúrok. Vývojoví inžinieri REMS majú presvedčivé, správny smer ukazujúci nápady, ktoré uľahčujú všedný deň inštalatérov-profesionálov. Zohľadňujú všetky zásadné požiadavky a využívajú rozsiahle praktické skúsenosti. Experti zo všetkých odborov podnikania sa starajú o to, aby každá možnosť vylepšenia bola zahrnutá do nového vývoja. Takto vznikajú perfektné nástroje a náradie pre tvrdé nasadenie na stavenisku. Výrobky REMS sú na základe svojej pokrokovej inovatívne techniky a vďaka vysokej úrovni kvality používané na celom svete a vysoko cenené. Z toho profituje obchodník aj užívateľ. Firme REMS sa prostredníctvom inovatívnych výrobkov neustále darí držať na vrchole technického pokroku. To podčiarkuje veľa tuzemských a zahraničných patentov.

 ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk