Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
REMS Turbo Cu-INOX Kotúčová píla 849X01
REMS Turbo Cu-INOX Kotúčová píla 849X01

REMS Turbo Cu-INOX Kotúčová píla 849X01

REMS Turbo Cu-INOX Kotúčová píla 849X01 Darčeková sada: 1 Rems pílový kotúč na kov HSS-E (legovaný kobaltom), jemne ozubený, 225 x 2 x 32, 220 zubov. Veľmi dlhá životnosť. 1 Podstavec. REMS Tur... Zobraziť celý popis »


Výrobca: REMS
Model: 849X01

Popis

REMS Turbo Cu-INOX Kotúčová píla 849X01

Darčeková sada: 1 Rems pílový kotúč na kov HSS-E (legovaný kobaltom), jemne ozubený, 225 x 2 x 32, 220 zubov. Veľmi dlhá životnosť.
1 Podstavec.

REMS Turbo Cu-INOX
Kompaktná, prenosná kotúčová píla na rúrky na kolmé a rýchle rezanie prakticky bez otrepov. Ideálna na nerezové oceľové rúrky a medené rúrky systému s lisovanými tvarovkami. Na stavbu i do dielne.

Ideálne pre systémy s lisovanými tvarovkami
Zodpovedá požiadavkám:
Suché rezanie, nedochádza preto k poškodeniu O-krúžku mazivom. Minimum vytrhávania vďaka paralelnému zveráku. Optimálna rezná rýchlosť zabraňuje deformácii přehrážím materiálu, z ktorého je rúrka vyrobená.
 
konštrukcia
Kompaktný, robustný, vhodná na použitie na stavbách. Malé rozmery. Praktická, ľahko prenosná, váži len 17 kg. Ľahké rezanie vďaka výhodnému účinku páky. Rýchla výmena pílového kotúča. Presné rezanie na rozmer. Označenie úrovne pílového kotúča na ochrannom kryte pílového kotúča. Pripojenie na pohon vnějšího- / vnútorného odhrotovača rúrok REMS REG 10-54 E.
 
Univerzálny paralelný zverák
Robustný, ľahko ovládateľný univerzálny paralelný zverák na rezanie takmer bez otrepov. Oba konce rúrky ostávajú pri rezaní pevne zovreté. Jednoduché, pevné s zovretie i tenkostenných trubiek pomocou vertikálne naklonených spodných ťažných čeľustí. Pre obidve strany zveráku len jedno stabilné upínacie vreteno s dostatočne dimenzovanú upínacie pákou pre rovnomerné, pevné zovretie materiálu, dosiahnutého minimálnou silou.
 
Pohon
Robustný, v ihlových a guličkových ložiskách precízne uložené prevody, nevyžadujúci žiadnu údržbu. Osvedčený univerzálny motor, 500 W. So silným ťahom, napr. Nerezovú oceľovou trubkou priemer 22 mm len za 4 s. Ideálny počet otáčok 60 1 / min pre optimálnu reznú rýchlosť a pokojné rezania.
 
REMS pílové kotúče
Nemecká špičková kvalita.Výkonovým hodnotám REMS Turbo Cu-INOX na rezanie nerezových oceľových trubiek prispôsobený REMS pílový kotúč na kovy HSS 225 × 2 × 32, 220 zubov. Špeciálne jemné ozubený. kalený a brúsený. Pre ľahké a presné rezanie. Dlhá životnosť. REMS pílový kotúč na kovy HSS-E (legovaný kobaltom) 225 × 2 × 32, 220 zubov, pre ešte dlhšiu životnosť.
 
Vnější- / Vnútorné odhrotovač trubiek
Vnějšá- / vnútorný odhrotovač rúrok REMS REG 10-54 E na rúrky priemer 10-54 mm, priemer 1 / 2- 2 1/8 ", pre elektrický pohon kotúčovou pílou na rúrky REMS Turbo
Cu-INOX.
 
Podpera materiálu REMS Herkules

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk