Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
REMS Turbo K Univerzálna kotúčová píla 849X02
REMS Turbo K Univerzálna kotúčová píla 849X02 REMS Turbo K Univerzálna kotúčová píla 849X02

REMS Turbo K Univerzálna kotúčová píla 849X02

REMS Turbo K Univerzálna kotúčová píla 849X02 Darčeková sada: 1 Rems pílový kotúč na kov HSS, jemne ozubený, 225 x 2 x 32,120 zubov. Veľmi dlhá životnosť. 1 Podstavec. REMS Turbo K Kompaktný, m... Zobraziť celý popis »


Výrobca: REMS
Model: 849X02

Popis

REMS Turbo K Univerzálna kotúčová píla 849X02

Darčeková sada: 1 Rems pílový kotúč na kov HSS, jemne ozubený, 225 x 2 x 32,120 zubov. Veľmi dlhá životnosť.
1 Podstavec.

REMS Turbo K
Kompaktný, mobilný, univerzálne použiteľná kotúčová píla na kovy, pre inštaláciu, dielne pracujúce s kovom a priemysel. Pre stavbu aj do dielne.

konštrukcia
Kompaktný, robustný, vhodná na použitie na stavbách. Malé rozmery. Praktická, ľahko prenosná, kompletná váži len 22 kg. Automatické zariadenie na chladenie a mazanie. Ľahké rezanie vďaka výhodnému účinku páky. Rýchla výmena pílového kotúča. Presné rezanie na rozmer.
 
univerzálny zverák
Robustný, ľahko ovládateľný univerzálny zverák so stabilným upínacím vretenom a dostatočne dimenzovanú upínacie pákou pre ľahké, bezpečné zovretie materiálu. Sériovo s upínacím nástavcom na tenkostenné rúrky. Rýchle nastavenie uhla pokosu pomocou dobre čitateľné stupnice a svorné páky. Jednoduchý, stabilný dĺžkový doraz.
 
Pohon
Robustný, v ihlových a guľôčkových ložiskách precízne uložené prevody, nevyžadujúci žiadnu údržbu. Osvedčený univerzálny motor, 1200 W. Silný ako medveď, rýchly ťah, napr. 2 "oceľovú trubku len za 5 s. Ideálny počet otáčok 115 1 / min pre rýchle a pokojné rezanie.
 
REMS pílové kotúče
Nemecká špičková kvalita. Výkonovým hodnotám REMS Turbo K na rezanie nerezových oceľových trubiek prispôsobený REMS pílový kotúč na kovy HSS 225 × 2 × 32, 120 zubov. Špeciálne jemne ozubený, kalený a brúsený. Pre ľahké a presné rezanie. Pre rezanie nerezových oceľových trubiek prispôsobený REMS pílový kotúč na kovy HSS 225 × 2 × 32, 220 zubov. Špeciálne jemne ozubený, kalený a brúsený. Pre ešte dlhšiu životnosť REMS pílový kotúč na kovy HSS-E (legovaný kobaltom) 225 × 2 × 32, 220 zubov. Špeciálne jemne ozubený, kalený a brúsený.

Mazacie a chladiace oleje
REMS Sanitol a REMS Spezial. Veľmi vysoké mazacie a chladiace účinky. Bezpodmienečne potrebné pre čistý rez, dlhšiu životnosť pílových kotúčov a dlhšiu životnosť stroja.
 
Podpera materiálu REMS Herkules
Výškovo nastaviteľná podpera materiálu s guľovým ložiskovým vedením pre otáčajúci sa stabilný trubkový a tyčový materiál. Ľahký pohyb materiálu všetkými smermi pri otáčaní, ťahu a posuvu vďaka dvom nerezovým oceľovým guličkám, uloženým v plášti chrániacim proti korózii. Robustná konštrukcia, vhodná na stavbu. Pre transport a skladovanie je možné rozložiť. Voliteľne tiež na pevne stojace rúrkové statíve alebo s upínacie svorkou na montáž na pracovný stôl REMS Jumbo.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk