Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GARDENA akumulátorové nožnice na kríky ComfortCut, 8895-20
GARDENA akumulátorové nožnice na kríky ComfortCut, 8895-20 GARDENA akumulátorové nožnice na kríky ComfortCut, 8895-20 GARDENA akumulátorové nožnice na kríky ComfortCut, 8895-20 GARDENA akumulátorové nožnice na kríky ComfortCut, 8895-20 GARDENA akumulátorové nožnice na kríky ComfortCut, 8895-20

GARDENA akumulátorové nožnice na kríky ComfortCut, 8895-20

GARDENA akumulátorové nožnice na kríky ComfortCut 8895-20 Akumulátorové nožnice na kríky ComfortCut od spoločnosti GARDENA s 18cm nožom na kríky sú ideálne pre pohodlné tvarovanie, prerezávanie ... Zobraziť celý popis »


Model: 8895-20

Popis

GARDENA akumulátorové nožnice na kríky ComfortCut 8895-20

Akumulátorové nožnice na kríky ComfortCut od spoločnosti GARDENA s 18cm nožom na kríky sú ideálne pre pohodlné tvarovanie, prerezávanie šľahúňov a strihanie kríkov a krovín bez prívodnej šnúry. Vďaka vysoko výkonným dobíjacím lítiovým batériám s ľahkou údržbou je umožnená rýchla a ľahká práca. V prípade modelu radu Comfort poskytuje spoločnosť GARDENA zvláštnu pridanú hodnotu zaisťujúce príjemnú manipuláciu. V závislosti na použití možno pohodlnú rukoväť natočiť do požadovaného uhla a optimálne nastaviť do prirodzenej polohy pre držanie rúk. Výmenné kvalitné nože sú presne brúsené a opatrené nepriľnavou povrchovou úpravou. Nože možno vymieňať bez nutnosti použitia náradia. Výmena je obzvlášť jednoduchá, rýchla a bezpečná. Pri použití noža na trávu a živé ploty možno nožnice na kríky rýchlo premeniť na nožnice na trávu umožňujúce efektívne strihanie okrajov trávnika. Akumulátorové nožnice na kríky sú vybavené nabíjačkou batérií a chráničom nožov pre bezpečné skladovanie. Pre pohodlnú prácu aj v prípade vyšších živých plotov alebo pre strihanie pôdopokryvných rastlín možno nožnice dovybaviť teleskopickou násadou.

Špecifikácia batérií
Napätie batérie: 7,2 V
Kapacita batérie: 1,45 Ah
Doba nabíjania, hodiny: cca 8 h
Typ batérie: Lion
Doba prevádzky: 90 min

rezacie vybavenie
Max. dĺžka rezu: 180 mm

Hmotnosť: 0,95 kg

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk