Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Fiskars Set rýľ špicatý Ergonomic + pracovné rukavice 1003460
Fiskars Set rýľ špicatý Ergonomic + pracovné rukavice 1003460 Fiskars Set rýľ špicatý Ergonomic + pracovné rukavice 1003460

Fiskars Set rýľ špicatý Ergonomic + pracovné rukavice 1003460

Set sa skladá z ergonomického záhradného rýle a pracovných rukavíc. Špicatý rýľ Fiskars je z odolnej bórovej ocele s naostrenou čepeľou. Ostrá špicatá pracovná časť slúži na prevzdušňovanie, rýp... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FISKARS
Model: 1003460

Popis

Set sa skladá z ergonomického záhradného rýle a pracovných rukavíc.

Špicatý rýľ Fiskars je z odolnej bórovej ocele s naostrenou čepeľou. Ostrá špicatá pracovná časť slúži na prevzdušňovanie, rýpanie a obracanie kamenisté, tvrdé i ílovité pôdy. Možno s ním sekať koreňmi či zarovnávať trávnik. Pre vysokú trvanlivosť a odolnosť je pracovná časť zvarená k násade. Násada je ergonomická. Sklon čepele k násade je 26°. Tento uhol znižuje únavu chrbta a ramien. Násada má kvapkovitý tvar, ktorý poskytuje pevný úchop. Je vytvorená z ocele a miestami potiahnutá vrstvou plastu, ktorý chráni ruku pred chladom. Držadlo je natočené proti násade o 17°, aby pri jeho držaní bola ruka v prirodzenej polohe. Držadlo v tvare písmena Y pre pevný a pohodlný úchop. Záhradný rýľ Fiskars má katalógové označenie 1025374. Súčasťou tejto sady sú aj pracovné rukavice.

Technické parametre špicatého rýle Ergonomic:
- Dĺžka: 1250 mm
- Šírka čepele: 195 mm
- Hmotnosť: 1870 g

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk