Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
VÝPREDAJ, FIELDMANN FZG 1000G Stolný zahr.gril na driev. uhlie,stlačená PLECH,BEZ OR.OBALU
VÝPREDAJ, FIELDMANN FZG 1000G Stolný zahr.gril na driev. uhlie,stlačená PLECH,BEZ OR.OBALU VÝPREDAJ, FIELDMANN FZG 1000G Stolný zahr.gril na driev. uhlie,stlačená PLECH,BEZ OR.OBALU VÝPREDAJ, FIELDMANN FZG 1000G Stolný zahr.gril na driev. uhlie,stlačená PLECH,BEZ OR.OBALU

VÝPREDAJ, FIELDMANN FZG 1000G Stolný zahr.gril na driev. uhlie,stlačená PLECH,BEZ OR.OBALU

STLAČENÝ PLECH, BEZ OR.OBALU!!! Veľkosť grilu: 35,5 cm Veľkosť ohnisko: 34 cm Výška grilovacej plochy: 22 cm Chrómový rošt: ÁNO Veko: ÁNO Typ grilu: na drevené uhlie Horný gril. doska: ROVNÁ Zá... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FIELDMANN
Model: R__41001903

Popis

STLAČENÝ PLECH, BEZ OR.OBALU!!!

Veľkosť grilu: 35,5 cm
Veľkosť ohnisko: 34 cm
Výška grilovacej plochy: 22 cm
Chrómový rošt: ÁNO
Veko: ÁNO
Typ grilu: na drevené uhlie
Horný gril. doska: ROVNÁ

Záhradný gril ako nenahraditeľný sprostredkovateľ pre stretávanie sa s priateľmi pri grilovaného kúsku mäsa alebo zeleniny najmä počas teplých letných dní a večerov. Hmotnosť a rozmer grilu zaistí časovú nenáročnosť s jeho manipuláciou pred i po grilovaní. Veľkosť ohnisko 35,5 cm postačí na prípravu pokrmov menej početné skupiny rodinných príslušníkov či priateľov. Gril má chrómový rošt a pokrievku, aby sa docielilo najlepšieho efektu pri grilovaní mäsa a zeleniny.

Záhradné grily | na drevené uhlie
Záhradný gril ako nenahraditeľný sprostredkovateľ pre stretávanie sa s priateľmi pri grilovaného kúsku mäsa alebo zeleniny najmä počas teplých letných dní a večerov.

Záhradné grily | pre letné večery
Čo môže byť krajšieho, ako stráviť letný večer vonku v prírode, v kruhu svojich najbližších alebo priateľov, navyše pri konzumácii skvelých pochúťok pripravených na grile. Práve pre tieto príležitosti sa najlepšie hodí grily na drevené uhlie, ktoré dajú pokrmom tú pravú chuť.

O značke Fieldmann / Produkty vyrábané srdcom
Fieldmann - značka náradie pre dom aj záhradu na slovenskom trhu. Môže sa pochváliť zaujímavou škálou ľahko ovládateľných strojov so sviežim a nevšedným dizajnom. Pre túto značku charakteristická farebná kombinácia dodáva náradie hravosť a sviežosť. A s takým náradím je skutočne radosť o záhradu starať.

Fieldmann je navrhnutý a skonštruovaný tak, aby zodpovedal požiadavkám náročného spotrebiteľa: uľahčuje prácu a šetrí čas, je ergonomický, bezpečný, ľahko ovládateľný, prináša najnovšie trendy a poskytuje maximálny komfort pri práci na záhrade, v dome i dielni.

Hoci to podľa názvu nevyzerá, jedná sa o rýdzo českú značku. FIELDMANN je značka s českým manažmentom a zázemím silnej spoločnosti, ktorá na trh uviedla už celý rad značiek zvučných mien. Manažéri a technici zodpovední za výrobky Fieldmann dbajú na vysoké nároky značky a aktívne sa venujú rozširovanie portfólia kvalitných výrobkov.

Obchodné aj technickí špecialisti najmä na základe svojich skúseností, ktoré pozbierali u renomovaných firiem v oblasti záhradnej a hobby techniky, vyberajú tie najlepšie čínske výrobné závody, ktoré produkujú výrobky aj ďalších na trhu už etablovaných značiek.

Snaha celého tímu značky Fieldmann je ponúknuť zákazníkom produkty za priaznivé ceny, produkty v kvalitnom prevedení spĺňajúca súčasné trendy a ktoré maximálne ctí všetky bezpečnostné a ergonomické parametre.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk