Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GROHE RAINSHOWER nástenný držiak sprchy kartáčovaný tmavý grafit 27074AL0
GROHE RAINSHOWER nástenný držiak sprchy kartáčovaný tmavý grafit 27074AL0 GROHE RAINSHOWER nástenný držiak sprchy kartáčovaný tmavý grafit 27074AL0 GROHE RAINSHOWER nástenný držiak sprchy kartáčovaný tmavý grafit 27074AL0

GROHE RAINSHOWER nástenný držiak sprchy kartáčovaný tmavý grafit 27074AL0

GROHE RAINSHOWER nástenný držiak sprchy kartáčovaný tmavý grafit 27074AL0 pevný držiak s guľatou Rozetka GROHE Starlight povrch GROHE Starlight Zmiešavacie jednotky GROHE budú po desiatky roko... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GROHE
Model: G27074AL0

Popis

GROHE RAINSHOWER nástenný držiak sprchy kartáčovaný tmavý grafit 27074AL0

pevný držiak
s guľatou Rozetka
GROHE Starlight povrch

GROHE Starlight

Zmiešavacie jednotky GROHE budú po desiatky rokov zaručene vyzerať rovnako nádherne ako v deň, kedy ste si ich prvýkrát zamilovali. Zvláštne recept na úspech spočíva v trvanlivé kvalite povrchu: technológiu GROHE Starlight. Neustále zlepšovanie v priebehu posledných 75 rokov viedlo k nášmu jedinečne vybranému procesu pokovovanie na výrobu silného a bezchybného povrchu, ktorý je uznávaný ako jeden z najlepších na svete. To všetko je umožnené našou skutočne dôkladnou kontrolou akosti a pokračujúcimi investíciami, ktoré vám poskytujú potešenie po celú dobu životnosti.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk