Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
RAVAK TOTEM JET INOX Hydromasážny panel X01453
RAVAK TOTEM JET INOX Hydromasážny panel X01453 RAVAK TOTEM JET INOX Hydromasážny panel X01453

RAVAK TOTEM JET INOX Hydromasážny panel X01453

Nerezový hydromasážny panel do sprchovacieho kúta Jet Inox v rozmeroch 26 x 161 cm nerezové prevedenie hlavová sprcha funkcia "vodopád" ručná sprcha termostatická ba... Zobraziť celý popis »


Výrobca: RAVAK
Model: X01453

Podobné produkty

Popis

Nerezový hydromasážny panel do sprchovacieho kúta Jet Inox
v rozmeroch 26 x 161 cm
nerezové prevedenie
hlavová sprcha
funkcia "vodopád"
ručná sprcha
termostatická batéria s detskou poistkou

Vhodný do všetkých sprchových kútov RAVAK o minimálnom rozmere 90x90 cm, montuje sa na stenu. Na čistenie odporúčame používať prípravok RAVAK Cleaner.

Odporúčania pre hydromasážne panely s termostatickou batériou:
- Minimálna teplota horúcej vody 50 ° C, minimálny tlak vody za chodu 2 bary, maximálny tlak vody za chodu 5 barov, odporúčaný tlak vody za chodu 3 bary.

Hydromasážne panely vie oveľa viac než obyčajná sprcha - premení sprchovanie na dokonalú relaxáciu.

Rozmer: 26 x 161 mm

Jet Inox
Efektné nerezové prevedenie dodáva hydromasážnemu panelu Jet Inox luxusný nadčasový vzhľad a nekompromisnú kvalitu. Masáž všetkých najdôležitejších partií tela zaisťujú tri zóny kruhovo rozmiestnených trysiek. Pre ešte silnejší pôžitok zo sprchovania je panel vybavený hlavovou sprchou, ktorá vás osvieži dažďom dopadajúcich kvapiek. Pokiaľ túžite po príjemnej masáži ramien, spustite funkciu "vodopád" a zo štrbiny umiestnené pod hlavovou sprchou vás prekvapí intenzívny prúd vody, ktorá príjemne uvoľňuje stuhnuté ramenné partie. Z boku panelu je zavesená praktická ručná sprcha.

Funkcie hydromasážneho panelu Jet Inox možno ľahko obsluhovať pomocou pětipolohového prepínača. Panel je vybavený termostatickou batériou.

RAVAK sa zameriava na moderné kúpeľne premyslené do posledného detailu v ucelenej ponuke komplexných riešení. Svojim zákazníkom dodávame vane, sprchové kúty a dvere, vane s hydromasážnymi systémami, umývadlá, kúpeľňový nábytok, vodovodné batérie a doplnky ako sú čistiace prípravky vyvinuté priamo výrobcom pre šetrnú a účinnú starostlivosť o vybavení kúpeľne.

RAVAK pôsobí vo viac ako 50 krajinách sveta a je najväčším výrobcom vybavenia pre kúpeľne nielen v Česku, ale aj v celej strednej a východnej Európe.

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk