Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Stabilizátor chlóru Chlorstabilisat, 1 kg 070290
Stabilizátor chlóru Chlorstabilisat, 1 kg 070290 Stabilizátor chlóru Chlorstabilisat, 1 kg 070290

Stabilizátor chlóru Chlorstabilisat, 1 kg 070290

Stabilizátor chlóru Chlorstabilisat, 1 kg 070290 Lepšie využitie chlóru pomocou CHLÓROVÉHO STABILIZÁTORU, podstatne sa znižuje spotreba chlóru. OBLAS POUŽITIA: Tento výrobok sa smie používať ... Zobraziť celý popis »


Model: 070290TK

Popis

Stabilizátor chlóru Chlorstabilisat, 1 kg 070290

Lepšie využitie chlóru pomocou CHLÓROVÉHO STABILIZÁTORU, podstatne sa znižuje spotreba chlóru.


OBLAS POUŽITIA: Tento výrobok sa smie používať výhradne na uvedené účely podľa popisu. Pred použitím si prečítajte priložený návod na použitie. Strata nevyužitého chlóru vo vode vplyvom slnečného žiarenia a zvýšenej teploty vody môže byť veľmi veľká. Lepším využitím chlóru pomocou chlórový stabilizátoru sa spotreba chlóru podstatne znižuje. Obdobne sa znižuje aj nepríjemný chlórový zápach. Chlórový stabilizátor nenapáda účinné látky a je neobmedzene skladovateľný. Chlórový stabilizátor sa nespotrebováva, tým pádom sa musí len dodať čerstvá voda.

ODPORÚČANIE POUŽITIA: Predpokladom pre účinné chlórovanie je nastavenie hodnoty pH na 7,0 - 7,4 s pH MÍNUS alebo pH PLUS. PRIDANIE: Pri prvom dávkovaní sa do bazénovej vody pridá 5 - 20 g/m3. DODATOČNÉ DÁVKOVANIE: Vykonajte ako prvé dávkovanie, avšak len vo vzťahu na množstvo čerstvej vody.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk