Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
KLUDI Balance termostatická podomietková vaňová / sprchová batéria chróm 528300575
KLUDI Balance termostatická podomietková vaňová / sprchová batéria chróm 528300575 KLUDI Balance termostatická podomietková vaňová / sprchová batéria chróm 528300575

KLUDI Balance termostatická podomietková vaňová / sprchová batéria chróm 528300575

KLUDI Balance termostatická podomietková vaňová / sprchová batéria chróm 528300575 podomietková vaňová / sprchová termostatická batéria vrchný diel s ovládacou jednotkou pre KLUDI FLEXX.BOXX 880... Zobraziť celý popis »


Výrobca: KLUDI
Model: 528300575

Popis

KLUDI Balance termostatická podomietková vaňová / sprchová batéria chróm 528300575

podomietková vaňová / sprchová termostatická batéria
vrchný diel s ovládacou jednotkou
pre KLUDI FLEXX.BOXX 88011
keramický uzatvárací ventil
s otočným ovládaním
ovládač teploty s bezpečnostnou zarážkou na 38 ° C
bez podomietkové sady pre hrubú stavbu
bolo požiadané o certifikát hlučnosti

KLUDI BALANCE je nová interpretácia Soft purizmu. Predstavuje perfektnú súhru jednoduchosti a funkčnosti. Plochý povrch batérie je možné využiť na uloženie dekorácie alebo sviečky. Prvotriedne keramické doštičky, nenáročná inštalácia pomocou klasických S-prípojok, zabezpečenie proti spätnému nasatiu vody, to je len niekoľko málo výhod tejto série. HotStop funkcia chráni pred oparením a nástavec pridáva batérii dodatočnú výšku.

Kúpeľňové a kuchynské batérie Kludi sa vyznačujú rozmanitým a veľmi atraktívnym dizajnom, ktorý vždy spája funkčnosť, estetickosť a vynikajúcu kvalitu. Výrobný program Kludi zahŕňa veľmi širokú ponuku, kde si môžete vybrať z pestrej škály výrobných sérií pre kuchyňu aj kúpeľňu. Kludi Vám ponúka batérie rôznych štýlov: klasický, moderný, elegantný alebo puristický. Výrobky značky Kludi premení Vašu kúpeľňu na miesto, z ktorého sa Vám bude ťažko odchádzať.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk