Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Hansgrohe Ecostat Universal Termostatická vaňová batéria, s 2 výstupy, chróm 13123000
Hansgrohe Ecostat Universal Termostatická vaňová batéria, s 2 výstupy, chróm 13123000 Hansgrohe Ecostat Universal Termostatická vaňová batéria, s 2 výstupy, chróm 13123000

Hansgrohe Ecostat Universal Termostatická vaňová batéria, s 2 výstupy, chróm 13123000

Ľahko a spoľahlivo budete ovládať množstvo i teplotu vodyVaňový termostat Hansgrohe Ecostat Universal predstavuje moderný spôsob ovládania, ktorý ľahko a rýchlo pripevníte k existujúcim rozvodom ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: HANSGROHE
Model: 13123000

Popis

Ľahko a spoľahlivo budete ovládať množstvo i teplotu vody

Vaňový termostat Hansgrohe Ecostat Universal predstavuje moderný spôsob ovládania, ktorý ľahko a rýchlo pripevníte k existujúcim rozvodom (inštalácia na stenu). Termostat Ecostat je opatrený kvalitným chrómovaním vo vysokom lesku a stane sa výrazným vizuálnym prvkom kúpeľne. Vnútri sa o jeho práci stará patentovaná kartuša Hansgrohe s dlhou životnosťou. Dva ergonomické otočné gombíky zaručujú konštantnú objem a teplotu vody. Používateľ je tak chránený pred nepríjemným kolísaním pri sprchovaní alebo napúšťaní vane - bez ohľadu na tlak vody vo vodovodných rozvodoch.

Automatická bezpečnostná poistka na 40 ° C chráni celú rodinu pred príliš horúcou vodou. Obmedzovač teploty je možné pochopiteľne nastaviť podľa želania užívateľa. Termostat je označený jasne čitateľnými symboly, ktoré sa neotierajú, a zaručuje jednoduché použitie. Pohlcovač hluku zaisťuje tichý chod. Spätný ventil a sitko na zachytávanie nečistôt prispievajú k dodržiavaniu hygienických štandardov. Termostaty Ecostat sú optimálnou voľbou, pokiaľ je pri renovácii kúpeľne nutné vymeniť len termostat.
Na vstupe sa k vode primieša veľkorysé množstvo vzduchu (funkcia AirPower). Vodný prúd je vďaka tomu plnšie a mäkšie a menej sa rozstrekuje. Vápenné usadeniny ľahko odstránite prejdením prstom cez pružnú silikónovú vložku (funkcia QuickClean).

Pre ešte jednoduchšie ovládanie vody v sprche a pri vani si zvoľte dizajnový termostat značky Hansgrohe.

Termostatická vaňová batéria

• dĺžka výtoku 194 mm
• pre 2 výstupy
• uzatvárací a prepínací ventil, termostatická kartuše pre reguláciu teploty
• bezpečnostná poistka pri 40 ° C
• nastaviteľné obmedzenie teploty
• prietok prívodom k ručnej sprche (pri 0,3 MPa): 16 l / min
• prietok vaňovým výtokom (pri 0,3 MPa): 20 l / min
• spätný ventil
• s protihlukovou izoláciou
• obsahuje filter nečistôt
• rozteč stredov: 150 mm (± 12 mm)

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk