Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
IDEAL Standard CERATHERM 200 armatúra vaňová termostatická A4630AA
IDEAL Standard CERATHERM 200 armatúra vaňová termostatická A4630AA IDEAL Standard CERATHERM 200 armatúra vaňová termostatická A4630AA IDEAL Standard CERATHERM 200 armatúra vaňová termostatická A4630AA IDEAL Standard CERATHERM 200 armatúra vaňová termostatická A4630AA IDEAL Standard CERATHERM 200 armatúra vaňová termostatická A4630AA

IDEAL Standard CERATHERM 200 armatúra vaňová termostatická A4630AA

IDEAL Standard CERATHERM 200 armatúra vaňová termostatická A4630AA Dvojcestný prepínač (vaňa-sprcha) s keramickými diskami (funkcia zapnuté / vypnuté a ovládanie prietoku). Eco-Stop (len pre p... Zobraziť celý popis »


Výrobca: IDEAL STANDARD
Model: A4630AA

Popis

IDEAL Standard CERATHERM 200 armatúra vaňová termostatická A4630AA

Dvojcestný prepínač (vaňa-sprcha) s keramickými diskami (funkcia zapnuté / vypnuté a ovládanie prietoku).
Eco-Stop (len pre pozíciu sprcha).
Prepínač zabudovaný do ovládacieho ventilu prietoku vody.
Skrytý perlátor.
Skryté S-konektory.
Bez sprchového príslušenstva.
Prevedenie: chróm

Spoločnosť Ideal Standard uviedla na trh sériu termostatických armatúr pod názvom Ceratherm 100, 200 a 300. Táto rada v sebe spája dokonalý dizajn s prepracovanými detailmi a jedinečnú membránovú technológiu m-tech ®, ktorá zaisťuje presné riadenie stálej teploty vody, jej úsporu a ochranu proti tvorbe vodného kameňa. Vďaka nej spoločnosť na svoje výrobky poskytuje doživotnú záruku na poruchy spôsobené vnútorné tvorbou vodného kameňa.

Moderné technológie v spojení s luxusným dizajnom priniesla produkty, ktoré sú vďaka membránovej technológii schopné udržať konštantnú teplotu vody, ktorú si užívateľ sám nastaví. Aj keď by došlo k poklesu tlaku vody (napríklad pri spláchnutí toalety alebo napustenie umývadla), na teplote vody, ktorá práve vyteká z armatúry Ceratherm, sa to neprejaví. Termostatické armatúry reagujú v zlomku sekundy a zachovajú požadovanú teplotu vody a tým zabraňuje riziku obarenia horúcou vodou. Armatúry Ceratherm starajú o životné prostredie, pretože šetrí energiu a vodu a sú úspornejšie než batérie pákové a kohútiku. Modely Ceratherm sú vybavené bezpečnostným tlačidlom, ktoré zabraňuje, aby teplota vody prekročila nastavených 40 ° C (slúži tak ako detská poistka proti obareniu horúcou vodou), ale ak požadujete vodu teplejšiu, možno nastavenia odblokovať. Eco ventil reguluje spotrebu vody na 50%. Ak je potrebné väčšieho objemu vody, užívateľ môže tlačítko odblokovať a zvýšiť prietok vody.

Ideal Standard
Výrobky z dielne spoločnosti Ideal Standard udivujú už po mnoho desaťročí zákazníkov na celom svete nezabudnuteľným spojením špičkového dizajnu s prvotriednou kvalitou materiálov i dielenského spracovania. Luxus, kvalita, komfort - to je základná Trojhviezdie hodnôt, vďaka ktorým sa výrobky Ideal Standard stávajú voľbou číslo jedna v súkromnej i komerčnej sfére, o čom okrem iného svedčí aj stále sa rozrastajúcej zoznam kladných referencií, zahrňujúce napr siete aj tých nejexlkluzivnějších hotelových zariadení . Široké produktové porfólio Ideal Standard zahŕňa popri špičkových akrylátových vaní (vrátane vírivých) tiež keramické a akrylátové sprchové vaničky, sprchové kúty, bohatú ponuku sanitárnej keramiky a konečne aj interiérové ??armatúry. Do Vašej kúpeľne len to najlepšie ...

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk