Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
LAUFEN LIVING CITY Umývadlová misa 60x43 cm, bez otvoru, 8.1143.2.000.109.1
LAUFEN LIVING CITY Umývadlová misa 60x43 cm, bez otvoru, 8.1143.2.000.109.1

LAUFEN LIVING CITY Umývadlová misa 60x43 cm, bez otvoru, 8.1143.2.000.109.1

Umývadlová misa - Bez otvoru pre batériu uprosřed - Brúsená spodná časť umývadla - Zadná strana glazovaná - Rozmery: 600 x 425 x 140 mm LivingCity WC a bidety - oblé alebo hranaté splní... Zobraziť celý popis »


Výrobca: LAUFEN
Model: H8114320001091

Popis

Umývadlová misa

- Bez otvoru pre batériu uprosřed
- Brúsená spodná časť umývadla
- Zadná strana glazovaná

- Rozmery: 600 x 425 x 140 mm

LivingCity

WC a bidety - oblé alebo hranaté splní každé želanie. Špeciálna hygienická glazúra LCC, WC sedadlá so spomaleným sklápacím systémom a vždy s možnosťou úsporného splachovania.
Vane a sprchové vaničky dokonale dopĺňajú všetky varianty tejto série. Hygienický a na dotyk veľmi príjemný sanitárny akrylát premení Vašu kúpeľ v radosť a relaxáciu.

Systém s rohmi a hranami, a napriek tomu tak flexibilné a ľahko udržiavateľný, Living city má jasnú koncepciu a čisté tvary. Stavebnicový systém ponúka umývadlá s odkladacou plochou i bez nej v mnohých šírkach. Oproštěnost, nie chladná triezvosť, individualizmus bez manierov. Reč tvarov living city sa obracia k ľuďom, ktorí žijú v jeho súčasnom prostredí as jemným citom a citlivosťou pre materiál utvárajú svoje okolie. K tomu patrí dizajn pravouhlé steny klozetu a bidetu od spoločnosti Laufen.
Urbanistické a moderné, Living city prejavuje odvahu k oprostenie a definuje keramiku ako kocku. Týmto návrhom kúpeľne s vysokým nárokom na estetiku sa tiahne jasná línia, čistá geometria. Keramické výrobky Living city hovoria rečou tvarov a oslavujú modernu v kombinácii so zodpovedajúcimi armatúrami CityPro a CityPrime. Skvelým doplnkom pre vytvorenie úložného priestoru je kúpeľňový nábytok radu Case, ktorý je k dostaniu pre všetky umývadlá LivingCity.
Keramickej odkladacej plochy asymetrických umývadiel LivingCity sa dajú individualizovať pomocou rôznych dekorov. Alebo tiež v malých počtoch kusov upraviť podľa osobného želania.

Ilustračné foto!

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk