Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
VODNÁŘ Klinik do jazierka, 0,5l
VODNÁŘ Klinik do jazierka, 0,5l

VODNÁŘ Klinik do jazierka, 0,5l

Veterinárny prípravok KLINIK účinkuje antiparazitické (Ichtyophtyrius, Ichtyobodo, Piscinoodinium, Chilodonella), antibakteriálne a antimykoticky. Prípravok KLINIK ako širokospektrálny liečivo sa... Zobraziť celý popis »


Model: 780040000

Popis

Veterinárny prípravok KLINIK účinkuje antiparazitické (Ichtyophtyrius, Ichtyobodo, Piscinoodinium, Chilodonella), antibakteriálne a antimykoticky. Prípravok KLINIK ako širokospektrálny liečivo sa aplikuje pri celkovej apatii rýb, nechutenstvo, viditeľnému zahlienenie alebo povlaku na povrchu tela, pri trení rýb o fóliu a kamene, atď.

Ďalej sa KLINIK používa ako prevencia chorobám z jari či pri vysadení nových rýb. KLINIK je zakázané používať na ošetrenie rýb, lariev či ikier určených pre produkciu potravín. Návod na použitie: Pred použitím fľašu pretrepať. Liečebná kúra by mala trvať minimálne 9 dní.

Prvý deň aplikujte 50ml kliniku na každých 1000 litrov jazierkovej vody, potom každý tretí deň polovičnú dávku teda 25ml na každých 1000 litrov jazierkovej vody.
Prípravok rozmiešajte v plastovom vedre (1:20) s vodou z jazierka a zaistite rovnomerné premiešanie v celom objeme jazierka.
Pri použití liečivá vypnite UV lampu a vzduchujte vodu v jazierku. KLINIK sa časom z prostredia odbúra. Svetelná expozícia tento proces výrazne urýchľuje. Taktiež aplikácia aktívneho uhlia do filtračného systému urýchli odbúranie terapeutika z vodného prostredia. Pri závažných problémoch rýb, najmä u originálnych japonských KOI konzultujte diagnostiku a následnú medikácii s veterinárnym lekárom.

Vlastnosti: Prípravok KLINIK pri správnej aplikácii nepôsobí negatívne na vodné biotop, dodržujte presné dávkovanie.

TIP! Po ukončení liečebnej kúry doporučujeme aplikácii prípravku BAENZY- sezóna a BIOSOIL.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk