Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
MERKUR TOYS Kolobežka Jája kov výška riadidiel 65cm 34000108
MERKUR TOYS Kolobežka Jája kov výška riadidiel 65cm 34000108 MERKUR TOYS Kolobežka Jája kov výška riadidiel 65cm 34000108

MERKUR TOYS Kolobežka Jája kov výška riadidiel 65cm 34000108

MERKUR TOYS Kolobežka Jája kov výška riadidiel 65cm Vyrobené v česku. Táto kolobežka pre deti je osadená plastovými kolesami červenej farby. Riadidlá sa dajú mierne výškovo upraviť. Kolobežka ne... Zobraziť celý popis »


Výrobca: TEDDIES
Model: 34000108

Popis

MERKUR TOYS Kolobežka Jája kov výška riadidiel 65cm

Vyrobené v česku. Táto kolobežka pre deti je osadená plastovými kolesami červenej farby. Riadidlá sa dajú mierne výškovo upraviť. Kolobežka nemá brzdu (bez brzdy). Kolobežka je dopravný prostriedok, ktorý je poháňaný odrážaním sa jednou nohou od zeme, zatiaľ čo druhá noha stojí na plošine nízko nad zemou, ktorá spája zadné koleso s riadidlami a predným kolesom. Kolobežka sa ovláda pomocou riadidiel podobne ako bicykel. Kolobežky bývajú vybavené aj brzdami, a to buď nožný, ktorá trením brzdí priamo zadné koleso, alebo klasickými brzdiacimi trením o ráfik. Niektoré kolobežky sú vybavené kotúčovými brzdami. Kolobežka má v Česku dlhoročnú tradíciu a je tu tiež veľmi obľúbená nielen medzi deťmi, ale aj medzi dospelými. Pomocou detskej kolobežky si deti precvičujú nielen svalstvo, ale tiež rozvíja zmysel pre rovnováhu.
Rozmery detské kolobežky (š v): 75 x 62cm
Výška riadidlá nad stupienkom: 50cm
Šírka plochy pre chodidlo: 30cm
Priemer kolieska: 15cm
Nosnosť: 20kg

Hračka sa vyrába v 2 farebných variantoch. Varianta je dodávaná podľa aktuálnych skladových zásob.

Od veku: 3 rokov
Pre dievčatá aj chlapcov
Material: kov

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk