Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SODASTREAM SODA CRYSTAL WHITE výrobník perlivej vody 42002811
SODASTREAM SODA CRYSTAL WHITE výrobník perlivej vody 42002811 SODASTREAM SODA CRYSTAL WHITE výrobník perlivej vody 42002811 SODASTREAM SODA CRYSTAL WHITE výrobník perlivej vody 42002811 SODASTREAM SODA CRYSTAL WHITE výrobník perlivej vody 42002811

SODASTREAM SODA CRYSTAL WHITE výrobník perlivej vody 42002811

Výrobník domáce perlivé vody SodaStream Crystal White - Príprava domáce perlivé vody v luxusnom sklenenom prevedení - Vychutnajte si krásu vody v ušľachtilom skutočnom skle - Výnimočná alternatí... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SODASTREAM
Model: 42002811

Popis

Výrobník domáce perlivé vody SodaStream Crystal White

- Príprava domáce perlivé vody v luxusnom sklenenom prevedení
- Vychutnajte si krásu vody v ušľachtilom skutočnom skle
- Výnimočná alternatíva k všadeprítomným plastom
- Pre náročných zákazníkov hľadajúcich kúsok výnimočnosti
- Sklenená fľaša chránená pevnou oceľovou nádobou pre vaše maximálne bezpečie
- Elegantná kombinácia snehovo bielej farby a kovu
- Kompletná sada výrobník, bombička, nápojová fľaša
- Domáce perlivá voda pripravená kedykoľvek namiesto ťahanie fliaš s vodou
- Koniec trápenia s večným nedostatkom vody nakúpené z obchodu
- Skoncujte nadobro s hromadami plastového odpadu po balenej vode
- Výmenné miesto originálnych bombičiek SodaStream vždy nablízku
- Liter domáce perlivé vody už od 2,57 Sk / liter

Príprava domáce perlivé vody je neporovnateľne pohodlnejšie, než nepopulárne ťahanie ťažkých balíkov balenej vody z obchodu. Kúpte si výrobník domáce perlivé vody SodaStream a môžete napríklad ešte dnes skoncovať s únavným ťahaním perlivé vody balenej v nepraktických plastových fľašiach z obchodu.

Zabudnite na trápenie s nedostatkom nakúpené vody a nachystajte si svoju vlastnú perlivú vodu kedykoľvek v takom množstve, koľko zvládnete vypiť. Pretože perlivú vodu si odteraz pripravíte ľahko sami v pohodlí domova, kedykoľvek dostanete chuť sa napiť. Vždy čerstvú z kvalitnej českej kohútikovej vody skladované v ideálnych podmienkach temna a chladu.

Podľa počtu stlačenie ovládacieho tlačidla výrobníka si sami určujete silu perlivosti tak, ako máte radi. Pridajte kúsok čerstvého ovocia a máte vaše vlastné báječné pitie bez zbytočného cukru, ktoré chutí a prospieva vášmu telu. 1 liter vlastné domáce perlivé vody vás pritom vyjde na cenu už od 2.57 Sk, takže si s nami za pohodlie nemusíte priplácať.

Vo výskume uskutočnenom agentúrou IPSOS uviedlo 86% užívateľov výrobníkov domáce perlivé vody značky SodaStream, že svoj výrobník používajú pravidelne, a to niekoľkokrát týždenne, viac ako tretina dokonca každý deň. Viete si predstaviť, koľko fliaš perlivé vody by bolo potrebné odnosit z obchodu domov, aby pokryla každodennú spotrebu celej vašej rodiny? A aká hromada plastového odpadu by skončila kdesi v kontajneri či na skládke? Pravidelné používanie je tým najlepším dôkazom, že výrobníky domáce perlivé vody SodaStream skutočne prináša svojim majiteľom sľúbené pohodlie a vytvorenie jednej z nich aj do vašej domácnosti tak dáva zmysel.

Na prípravu domáce perlivé vody slúži bombička SodaStream s náplňou potravinárskeho CO2 plynu zaskrutkovaná do výrobníka. Z jednej bombičky pripravíte až 80 litrov vašej vlastnej domácej perlivé vody (podľa zvolenej perlivosti vody a typu použitého prístroja). Po spotrebovaní náplne vám prázdnu bombičku vymeníme za naplnenú na niektorom z viac ako 2.000 výmenných miest, ktoré sú vám vždy nablízku po celej republike. Vo veľkých obchodných centrách aj na malých vidieckych predajniach. Vďaka takto unikátnej hustej sieti výmenných miest vymeníte prázdnu bombičku SodaStream bez zložitého hľadania v podstate na každom rohu.

Ako postupovať, ak vo vašom výrobníku dôjde náplň potravinárskeho CO2 plynu:
1) Z výrobníka domáce perlivé vody vyskrutkujte prázdnu bombičku.
2) Bombičku zaneste na niektoré z autorizovaných výmenných miest SodaStream,
    ktoré sú vám nablízku po celej republike.
3) Bombičku vám predajca na počkanie vymení za naplnenú po zaplatení ceny
    náplne potravinárskeho CO2.

Obsah balenia:
- Výrobník domáce perlivé vody
- Bombička s potravinárskym CO2 plynom až na 80l perlivé vody
- 1ks tlaku odolná nápojová fľaša zo skutočného skla

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk