Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
G21 Blender Perfection Graphite Black mixér 600872
G21 Blender Perfection Graphite Black mixér 600872 G21 Blender Perfection Graphite Black mixér 600872 G21 Blender Perfection Graphite Black mixér 600872 G21 Blender Perfection Graphite Black mixér 600872 G21 Blender Perfection Graphite Black mixér 600872 G21 Blender Perfection Graphite Black mixér 600872

G21 Blender Perfection Graphite Black mixér 600872

Základná špecifikácia Blender G21 Perfection Graphite Black funkcie: ... alebo keď sa povie dokonalosť. Nástupca najobľúbenejších mixérov G21 Perfect Smoothie Vitality vstúpi do vašich kuchýň s p... Zobraziť celý popis »


Výrobca: G21
Model: 600872

Popis

Základná špecifikácia Blender G21 Perfection Graphite Black funkcie:
... alebo keď sa povie dokonalosť. Nástupca najobľúbenejších mixérov G21 Perfect Smoothie Vitality vstúpi do vašich kuchýň s plnou parádou. Tento vo všetkých ohľadoch ideálny partner je krásny aj šikovný. Silný aj výkonný. Rýchly a akčné. G21 Perfection je jednoducho perfektný. Prečo vám ho budú všetci závidieť?

V kuchyni sa vie otáčať
So svojimi 32 000 otáčok za minútu a výkonom 1 700 W ho ani tvrdšia zeler nezastaví. Hladko rozdrví koreňovú zeleninu rovnako ako ľad alebo zmrznuté ovocie na vynikajúcu zmrzlinu. Pripraví zamatovo hebké orechové maslo, čerstvé smoothie, plné vitamínov, aj lahodnú polievku a mnoho ďalších dobrôt.

Počúva na slovo, vlastne na dotyk
Držadlo nádoby krásne sadne do vašej ruky. Otvor pre vkladanie surovín je tak veľký, že sa nemusíte zdržiavať s krájaním na menšie kúsky. Vďaka jednoduchému a premyslenému riešeniu ho ľahko ovládate iba dvoma páčkami, prispôsobenými tvaru ruky. Otáčky nastavíte praktickým kolieskom. Tvar i výška nádoby sú optimalizované tak, aby sa vložené suroviny dokonale premiešali. Šťouchadlo bezpečne posuniete vložené prísady až na dno s malou, špeciálne vytvarovanú vlnkou pre lepší pohyb surovín. Mixér G21 Perfection je navyše vybavený dvoma ergonomicky tvarovanými madlami pre jednoduché prenášanie.

Nádoba sa umývačky nebojí
Steny základnej nádoby 2,5 l sú vyrobené z Tritan, špeciálneho odľahčeného zdravotne nezávadného (BPA free) a hlavne vysoko odolného materiálu. Tichší chod sme poistili odhlučnením motorovej jednotky. Nádoba hladko dosadá na základňu s kovovými prevodmi. Šestica nožov zo super kvalitného materiálu a v ideálnom tvare dokáže jemne nadrviť skutočne všetko. Potrebujete doliať trochu vody počas mixovania? Žiadny problém! Vďaka malému viečku sa vám to podarí bezpečne aj za chodu. Po použití môžete nádobu buď prepláchnuť alebo vložiť do umývačky.

TIP: Máte doma mixér G21 Perfect Smoothie Vitality alebo G21 Smart Smoothie Vitality? Potom môžete nádobu mixéra G21 Perfection použiť aj k nemu, sú plne kompatibilné.

Špeciálne brus nožov skracuje dĺžku mixovanie
Štyri nože hladké a dvaja sa zúbkovaním tvoria dokonalú šesticu. Najemno rozdrví všetko ovocie i zeleninu. Áno, aj najtvrdší suroviny, ako je napríklad mrkvu alebo zeler, zvládnu do minúty. Dokonca aj svoje obľúbené kokosové mlieko pripravíte za chvíľku. Pokiaľ chcete častejšie pripravovať rôzne nátierky či orechová masla, odporúčame vám zaobstarať si aj menšie nádobu s objemom 0,9 l.

Technické parametre:
- Výkon: 1700 W
- Otáčky: 32 000 / min
- Hlučnosť: 52 dB
- Objem nádoby: 2,5 l
- Materiál nádoby Tritan Copolyester
- Farba: grafitová čierna
- Hmotnosť: 5,4 kg
- Rozmery (Š x V x H): 230 x 565 x 230 mm
- Hmotnosť balenia (Š x V x H): 7,7 kg
- Rozmery balenia (Š x V x H): 300 x 450 x 370 mm



ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk