Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FIELDMANN FZS 2050 E Elektrický vyžínač 50001616
FIELDMANN FZS 2050 E Elektrický vyžínač 50001616 FIELDMANN FZS 2050 E Elektrický vyžínač 50001616 FIELDMANN FZS 2050 E Elektrický vyžínač 50001616

FIELDMANN FZS 2050 E Elektrický vyžínač 50001616

Motor: ELEKTROMOTOR Príkon: 1400 W Záber kosenia: 420 mm Systém kosenia: DVE STRUNY Oceľový trojzubec: ÁNO Poloautomatický posun struny: ÁNO Priemer struny: 1,6 mm Teleskopická rukoväť: ÁNO Ramen... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FIELDMANN
Model: 50001616

Popis

Motor: ELEKTROMOTOR
Príkon: 1400 W
Záber kosenia: 420 mm
Systém kosenia: DVE STRUNY
Oceľový trojzubec: ÁNO
Poloautomatický posun struny: ÁNO
Priemer struny: 1,6 mm
Teleskopická rukoväť: ÁNO
Ramenný popruh: ÁNO
Delená hriadeľ pre ľahký transport a skladovanie
Hmotnosť: 6 kg

Výkonný elektrický vyžínač určený pre prácu na väčších záhradách. príkon elektromotora
1 400 W umožňuje, okrem použitia strunovej hlavy, tiež nasadenie oceľového trojzubca. Pomocou tohto trojzubca možné kosiť mladé náletové dreviny či iné odolnejšie rastliny. Dodávaná strunová hlava je vybavená dvoma strunami. Ich posun je poloautomatický. Hriadeľ vyžínače je deliteľná a za účelom transportu či skladovaní možno stroj rozložiť. Prevod od motora k kosiacemu nástroju zaisťuje oceľová hriadeľ, nie lanko, ako v prípade iných výrobkov.

Strunové kosačky | Pre dokonalý trávnik
Strunové kosačky sú praktickým nástrojom pre úpravu okrajov trávnika, pokosíte nimi porast okolo plotov, okrajov stien, schodov, záhonov aj pod lavičkami a prevísajúcimi stromy. V našej ponuke nájdete dva typy strunových kosačiek - akumulátorové a elektrické.

Elektrické strunové kosačky Fieldmann sú pre pohodlnú prácu opatrené teleskopickou rukoväťou s možnosťou nastavenia výšky. Nastaviť je možné tiež polohu hornej rukoväti a pri vybraných modeloch aj uhol žacej hlavy. Kosenie trávy zaisťujú dve struny, ktorých odvíjanie prebieha poloautomaticky.

O značke Fieldmann / Produkty vyrábané srdcom
Fieldmann - značka náradie pre dom aj záhradu na slovenskom trhu. Môže sa pochváliť zaujímavou škálou ľahko ovládateľných strojov so sviežim a nevšedným dizajnom. Pre túto značku charakteristická farebná kombinácia dodáva náradie hravosť a sviežosť. A s takým náradím je skutočne radosť o záhradu starať.

Fieldmann je navrhnutý a skonštruovaný tak, aby zodpovedal požiadavkám náročného spotrebiteľa: uľahčuje prácu a šetrí čas, je ergonomický, bezpečný, ľahko ovládateľný, prináša najnovšie trendy a poskytuje maximálny komfort pri práci na záhrade, v dome i dielni.

Hoci to podľa názvu nevyzerá, jedná sa o rýdzo českú značku. FIELDMANN je značka s českým manažmentom a zázemím silnej spoločnosti, ktorá na trh uviedla už celý rad značiek zvučných mien. Manažéri a technici zodpovední za výrobky Fieldmann dbajú na vysoké nároky značky a aktívne sa venujú rozširovanie portfólia kvalitných výrobkov.

Obchodné aj technickí špecialisti najmä na základe svojich skúseností, ktoré pozbierali u renomovaných firiem v oblasti záhradnej a hobby techniky, vyberajú tie najlepšie čínske výrobné závody, ktoré produkujú výrobky aj ďalších na trhu už etablovaných značiek.

Snaha celého tímu značky Fieldmann je ponúknuť zákazníkom produkty za priaznivé ceny, produkty v kvalitnom prevedení spĺňajúca súčasné trendy a ktoré maximálne ctí všetky bezpečnostné a ergonomické parametre.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk