Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Helpmation Prenosná tlaková umývačka GFS-C1
Helpmation Prenosná tlaková umývačka GFS-C1 Helpmation Prenosná tlaková umývačka GFS-C1 Helpmation Prenosná tlaková umývačka GFS-C1 Helpmation Prenosná tlaková umývačka GFS-C1

Helpmation Prenosná tlaková umývačka GFS-C1

Prenosná tlaková umývačka Helpmation GFS-C1 je kompaktný a ľahký pomocník vhodný na veľmi účinné umývanie horského bicykla, motocykla, automobilu, karavanu, lode, záhradného náradia či záhradného... Zobraziť celý popis »


Model: 8594072211249

Popis

Prenosná tlaková umývačka Helpmation GFS-C1 je kompaktný a ľahký pomocník vhodný na veľmi účinné umývanie horského bicykla, motocykla, automobilu, karavanu, lode, záhradného náradia či záhradného nábytku a mnoho ďalšieho. Rýchlo Vám pomôže v boji so špinou, či už ste na záhrade, na sídlisku, na pretekoch alebo v kempe. Nádrž má objem 17 litrov a môžete ju naplniť studenou alebo horúcou vodou až 60 ° C. Pomocné kolieska a popruh cez rameno uľahčujú manipuláciu a prenášanie. Súčasťou balenia je tlaková pištoľ s reguláciou prúdu vody a zásobníkom na saponát, špeciálne kefu a sprchová hlavica. Prenosná umývačka Helpmation je ľahká, kompaktná a pracuje nezávisle na zdroji elektriny a nepotrebuje hadicu s prívodom vody. Používať ju môžete na batériu alebo zapojenú do zásuvky autozapaľovača. Helpmation ponúka svojim užívateľom úplnú nezávislosť umývanie kedykoľvek a kdekoľvek potrebujú.

Špecifikácie prenosné tlakové umývačky GFS-C1:
- Rozmery: 535x230x355 mm
- Váha: 7kg
- Farba: žltá
- Napájanie: adaptér / batérie
- Adaptér: DC 12V (súčasťou balenia)
- Batérie: Lead-acid 12V (vnútri výrobku)
- Dĺžka nabíjania: 6 hodín
- Spotreba: 60W
- Hlučnosť: 45 dB
- Dĺžka hadice: 6 m
- Dĺžka napájacieho kábla: 3 m
- Objem nádrže: 17 litrov
- Tlak vody: 3-9 bar

Jej výhody a prednosti:
- Kompaktná a ľahká prenosná umývačka
- Zásobník na vodu 17 litrov
- Možnosť použiť vodu horúcu až 60 ° C
- Flexibilná hadica 6 m
- Tlaková pištoľ s reguláciou, kefa, sprchovací nadstavec
- Prevádzka na batériu alebo cez zásuvku autozapaľovača
- Popruh na rameno pre jednoduché prenášanie
- Tlak je bezpečný pre ložiská, tesnenie aj lak

Kompaktná, ľahká a múdra prenosná umývačka

Prenosná tlaková umývačka Helpmation jemne a precízne umyje kolesá na pretekoch alebo na dovolenke, automobil, karavan, loď alebo záhradný nábytok a náradie. Na jednu nádrž umyjete až 3 kolá a dve nádrže stačí na naozaj dôkladné umytie osobného automobilu.

Pri plnom nabití vystačí kapacita batérie na vyprázdnenie štyroch plných zásobníkov vody. Prenosnú umývačku Helpmation môžete používať na batériu, alebo zapojenú do zásuvky autozapaľovača. Jednotlivé nastavenia jednoducho ovládate jedným tlačidlom.

Tlaková pištoľ so zásobníkom na saponát

Na umývanie automobilu či kolesá využijete tlakovú pištoľ, ktorú regulujete tlak vody od 3 do 9 bar. Pre naozaj dôkladné umývanie naplníte malý zásobník saponátom a ľahko ho pripojíte na tlakovú pištoľ.

Špeciálna kefka a sprchový nástavec

Veľmi jemné a zároveň precízne umývanie zaistí špeciálna kefa, ktorý pripojíte na koncovku tlakovej pištole. Vlákna kefy sa dostanú aj do zle prístupných záhybov a vyčistí zaschnutú špinu či blato. Pri použití sprchovej hlavice umývačka veľmi dobre poslúži pre osvieženie ako záhradná sprcha.

Odnímateľný zásobník na vodu

Jednoduchým otočením na podstavci sa zásobník na vodu uvoľní z bajonetového uzáveru, poistná spojovacie klapka sa uzavrie a Vy si môžete dôjsť doliať vodu do zásobníka naozaj kamkoľvek. Veľkou výhodnú je možnosť naplniť zásobník horúcou vodou až 60 ° C. Vďaka horúcej vode špina veľmi rýchlo mizne a nie je potrebné používať žiadne agresívne čistiace prípravky.

Široké využitie na záhradu, na preteky a do kempu

Prenosnú tlakovú umývačku Helpmation využijete na záhrade, na sídlisku, na pretekoch, v kempe aj na dovolenke. Ľahký a kompaktný tvar umývačky je stvorený, aby ste ju mali neustále po ruke, napríklad v batožinovom priestore automobilu.
Prenosná umývačka Helpmation zaistí veľmi účinné umývanie nielen horských bicyklov, motocykla, automobilu, karavanu, lode, záhradného náradia či záhradného nábytku, ale nájde využitie napríklad aj na dovolenke na veľmi rýchle umytie zablatených topánok.

Obsah balenia:
1x adaptér AC 100-240V
1x batéria Lead-Acid 12V (vnútri výrobku)
1x vysokotlaková hadica, dĺžka 6 m
1x tlaková pištoľ s nádržkou na saponát
1x kefa
1x sprchovací nadstavec
1x popruh cez rameno
3x náhradného tesnenia
1x návod

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk