Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SLOKOV SL Elektro 15 elektrokotol
SLOKOV SL Elektro 15 elektrokotol

SLOKOV SL Elektro 15 elektrokotol

SLOKOV SL Elektro 15 elektrokotol Nástenné elektrokotla SL ELEKTRO sú určené k ohrevu vykurovacej vody s núteným obehom v systémoch ústredného alebo etážového kúrenia do pretlaku vody 2,5 bar. ... Zobraziť celý popis »


Model: SLELEKTRO15

Popis

SLOKOV SL Elektro 15 elektrokotol

Nástenné elektrokotla SL ELEKTRO sú určené k ohrevu vykurovacej vody s núteným obehom v systémoch ústredného alebo etážového kúrenia do pretlaku vody 2,5 bar. Kotol umožňuje ohrev TUV prostredníctvom inštalovaného nepřímotopného zásobníka vody. Hlavná časť kotla tvorí zváraný oceľový výmenník, osadený jedným až troma vykurovacími telesami s menovitým príkonom 7,5 kW. Kotol sú osadené obehovým čerpadlom typu UPSO 15-55 s rozstupom 130 mm od firmy GRUNDFOS, tlakovou expanznou nádobou od firmy Zilmet, riadiacou jednotkou firmy SLOKOV a ostatnými regulačnými, riadiacimi a zabezpečovacími prvkami.

Kotlové teleso je opatrené tepelnou izoláciou NOBASIL LSP a celý kotol je opláštený plechovým krytom povrchovo upraveným práškovými farbami. Vstupy a výstupy vykurovacej a napájacej vody vr. elektrického pripojenia je v spodnej časti kotla. Stupeň krytia je IP 20.

Menovitý výkon: 15 kW
Vstup a výstup vody: G 3/4 "DN
Hmotnosť kotla: 42 kg
Vodný objem kotla: 10 l
Najvyšší pracovný pretlak: 2,5 bar

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk