Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
JUNKERS ZBR 100-3 CerapurMaxx plynový kondenzačný kotol
JUNKERS ZBR 100-3 CerapurMaxx plynový kondenzačný kotol

JUNKERS ZBR 100-3 CerapurMaxx plynový kondenzačný kotol

Odťah spalín: turbo Tepelný výkon [kW]: 20,8 - 99,5 Normovaný stupeň využitia [%]: 110 Trieda NOx: 5 Elektrické krytie [IP]: X4D Rozmery kotla v / š / h [mm]: 980/520/465 Celková hmotnosť kotla b... Zobraziť celý popis »


Výrobca: JUNKERS
Model: 7736701008

Popis

Odťah spalín: turbo
Tepelný výkon [kW]: 20,8 - 99,5
Normovaný stupeň využitia [%]: 110
Trieda NOx: 5
Elektrické krytie [IP]: X4D
Rozmery kotla v / š / h [mm]: 980/520/465
Celková hmotnosť kotla bez obalu [kg]: 70

Kotol CerapurMaxx nie je vybavený obehovým čerpadlom, expanznou nádobou a trojcestným ventilom.

Výhody na prvý pohľad:
- Energeticky úsporný kotol s normovaným stupňom využitia až 110%
- Možné zapojenie až 4 kotlov do kaskády na minimálnom priestore cca 1 m˛
- Jednoduchá a rýchla montáž vďaka stavebnicovému systému príslušenstvo
- Komfortná obsluha vďaka riadiacej jednotke a novej generácii regulátorov Junkers
- Tichá prevádzka, jednoduchá a rýchla údržba vďaka prístupným komponentom a špeciálnej úprave výmenníka
- Algoritmus SolarInside - ideálne pre kombináciu so solárnymi systémami
- Variabilné príslušenstvo pre odvod spalín

Vyvinuté k úspore energie
CerapurMaxx presvedčí svojou účinnosťou. S normovaným stupňom využitia až 110% a kondenzačné technológiu premení takmer všetku energiu obsiahnutú v plyne na teplo. Pritom pracuje ticho vďaka horáku s keramickými doštičkami a dodatočné izoláciu opláštenia. Vedľa úspory plynu môžete v spojení s príslušenstvom v podobe čerpadlové skupiny získať aj úsporu prúdu. Čerpadlová skupina obsahuje elektronicky riadené čerpadlo, ktorým môžete oproti ostatným typom čerpadiel znížiť náklady nielen na vykurovanie, ale aj na elektrický prúd až o 40%. Ďalšou výhodou je, že prístroje možno kombinovať so solárnymi systémami Junkers a naplno tak využívať algoritmus SolarInside. Kotly možno riadiť osvedčenými reguláciami Junkers, pre jeden okruh postačí ekvitermický regulátor CW 100 a v prípade kaskády alebo viac okruhov ekvitermický regulátor CW 400.

Jednoduchá montáž, rýchla obsluha
V príslušnej čerpadlovej skupine sú všetky potrebné komponenty pre pripojenie kotla už zabudované. Hydraulické pripojenie v čerpadlovej skupine je už skompletované a izolované. To umožňuje jednoduchú montáž a vďaka stavebnicovému systému je tiež inštalácia nízkotlakové kaskády obzvlášť jednoduchá. Okrem toho je možné dokúpiť príslušenstvo v podobe ráme ako nosiče prístrojov. Časovo úsporná je aj údržba: všetky komponenty sú prístupné spredu. Výmenník zo zliatiny hliníka presvedčia svojou novou hightech úpravou, ktorá chráni proti korózii a znečisteniu, umožňuje rýchle a jednoduché vyčistenie. O jednoduchú obsluhu kotla sa postará vyspelá elektronická riadiaca jednotka v spojení s modernými reguláciami Junkers.

Jednoduchá montáž a obsluha, malá hmotnosť a vysoká účinnosť, stavebnicový systém a komplexné riešenia sú hlavné výhody nástenných kotlov CerapurMaxx. Závesné plynové kotly sú určené do nových alebo rekonštruovaných kotolní ako atraktívna alternatíva namiesto obvyklých stacionárnych kotlov. Nové kotly sú k dispozícii vo výkonových variantoch 63 a 95 kW. Pritom je možné jednoducho zapojiť 4 prístroja do kaskády a dosiahnuť tak výkonom 16 - 392 kW, tak je možné získať dostatočný výkon pre zabezpečenie tepla v bytových domoch a priemyselných či iných budovách. Potreba miesta je pritom minimálna: kaskáda 4 kotlov potrebuje len cca 1 m2.

Variant len ??pre vykurovanie je obzvlášť vhodná, ak máte ohrev teplej vody riešený iným spôsobom (napr. Elektrickým zásobníkom) a z akéhokoľvek dôvodu nie je potrebné prerábať celý systém.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk