Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
JUNKERS ZWSB 22 / 28-3 E CerapurAcu kondenzačný kotol
JUNKERS ZWSB 22 / 28-3 E CerapurAcu kondenzačný kotol JUNKERS ZWSB 22 / 28-3 E CerapurAcu kondenzačný kotol

JUNKERS ZWSB 22 / 28-3 E CerapurAcu kondenzačný kotol

Energetický účinnosť: A Energetická účinnosť ohrevu vody: A Odťah spalín: turbo Tepelný výkon: 8-28 kw Obíďte zásobníka: 42 Min. Doba ohrevu na 60 ° C: 9 min. Maximálne prietokové množstvo: 14 l ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: JUNKERS
Model: 7716701501

Popis

Energetický účinnosť: A
Energetická účinnosť ohrevu vody: A
Odťah spalín: turbo
Tepelný výkon: 8-28 kw
Obíďte zásobníka: 42
Min. Doba ohrevu na 60 ° C: 9 min.
Maximálne prietokové množstvo: 14 l / min pri 40 ° C
Expanzná nádoba: 10 l
Normovaný stupeň využitia: 109%
Trieda NOx: 5
Elektrické krytie [IP]: X4D
Rozmery v / š / h: 890/600/482 mm

kotol je pripravený pre horizontálne pripojenie, pre vertikálne pripojenie je nutné použiť príslušenstvo č. 1195 a 869

Odvod spalín je povinne voliteľné príslušenstvo.

Výhody na prvý pohľad

- Energeticky úsporný kotol s vysokým normovaným stupňom využitia až 109%
- Najvyšší komfort teplej vody vďaka zásobníku s vrstveným ohrevom o objeme 42 l
- Teplá voda a vykurovania v jednom
- Konštantná teplota teplej vody na viacerých odberných miestach naraz
- Využitie princípu kondenzácie i pri príprave teplej vody
- Úspora miesta vďaka montáži na stenu
- Šetrný k životnému prostrediu obzvlášť nízkymi emisiami
- Tichá prevádzka
- Jednoduchá obsluha kotla vďaka elektronickej riadiacej jednotke Bosch Heatronic® III a textovému displej vstavané regulácia
- Na neštandardné prevádzkové stavy kotla upozorní zvukový signál

Viac komfortu, menšia potreba miesta

CerapurAcu so vstavaným zásobníkom pripravuje teplú vodu priestorovo a energeticky úsporným spôsobom tzv. Vrstveným ohrevom teplej vody. Voda je ohrievaná vysoko výkonným výmenníkom a priteká zhora do zásobníka, čo vedie k vrstvenie vody. Tým je zaistené dostatočné množstvo teplej vody, kedykoľvek ju budete potrebovať.

Zariadenia na vykurovanie a prípravu teplej vody je ponúkané v jednom prístroji a jednoducho ho možno umiestniť na stenu - s CerapurAcu získate priestor pre iné domáce spotrebiče. Vďaka špeciálnej funkcii regulátorov FW / FR je možné nabíjacie čerpadlo vrstveného zásobníka použiť aj ako cirkulačné čerpadlo teplej vody medzi kotlom a odberným miestom.

Teplá voda aj v prípade vychladnutého zásobníku

Ak zásobník obsahuje iba studenú vodu, aj napriek tomu je zaistený vysoký komfort prípravy teplej vody. Kotol zmení prevádzkový režim a pripravuje vodu na princípe prietokového ohrevu. V každom prípade sa môžete tešiť z dostatku teplej vody, až 13 l za minútu.

High-tech technológie prípravy teplej vody

Vrstvený zásobník Vás presvedčia: šetrí peniaze, pretože náklady na prípravu teplej vody sú výrazne nižšie ako u bežných zásobníkov. Vrstvený zásobník šetrí miesto, pretože má veľmi vysokú účinnosť, a tým je - v pomere k výkonu teplej vody - o viac ako polovicu menšie. V číslach: vrstvený zásobník s 42 l objemom ponúka komfort prípravy teplej vody bežného cca 90 l zásobníka. Na CerapurAcu je spoľahnutie tiež z hľadiska konštantnej teploty. Ani pri odbere vody na viacerých odberných miestach súčasne nedochádza k žiadnym nepríjemným "studeným prekvapením".

Teplo a teplá voda v jednom prístroji, najnovšie technológie prípravy teplej vody s minimálnou potrebou priestoru - to je CerapurAcu. Kompaktný závesný kondenzačný kotol obsahuje vstavaný zásobník s objemom 42 l. Celý prístroj je len 600 mm široký, 890 mm vysoký a 482 mm hlboký.

Plynové závesné kotly so vstavaným zásobníkom sú najlepším riešením tam, kde chcete zabezpečiť vysoký komfort prípravy teplej vody s možnosťou odberu aj na niekoľkých miestach súčasne a pritom výrazne ušetriť miesto.

Kotly CerapurAcu sú novo vybavené energeticky úsporným obehovým čerpadlom a spĺňajú tak nové legislatívne smernice a nariadenia EÚ týkajúce sa predaja zdrojov tepla na vykurovanie a prípravu teplej vody.

ilustračný obrázo

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk