Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Vaillant Kotel VU 466/4-5 eco TECplus
Vaillant Kotel VU 466/4-5 eco TECplus

Vaillant Kotel VU 466/4-5 eco TECplus

Závesný plynový kondenzačný turbo kotol VU 466 / 4-5 A eco TEC plus Závesný kondenzačný kotol na vykurovanie na zemný plyn s odvodom spalín obvodovou stenou, strechou, popr. šachtou alebo svetlí... Zobraziť celý popis »


Výrobca: VAILLANT
Model: 20007087

Popis

Závesný plynový kondenzačný turbo kotol VU 466 / 4-5 A eco TEC plus

Závesný kondenzačný kotol na vykurovanie na zemný plyn s odvodom spalín obvodovou stenou, strechou, popr. šachtou alebo svetlíkom. Menovitý výkon kotla je 46 kW s možnosťou nastavenia výkonu v rozsahu 40 až 100%. Kotol je vybavený elektronickým zapaľovaním a plynulou reguláciou výkonu.
Súčasťou kotla je kondenzačný výmenník, čerpadlo a poistný ventil. Prednosťou je jednoduché pripojenie nabíjacieho čerpadla pre nepriamovýhrevný zásobník. Kotol sa vyznačuje kompaktnou konštrukciou s malými nárokmi na priestor a nízkou hlučnosťou, čo umožňuje inštaláciu v obytných priestoroch - predsieňach, kúpeľniach, kuchyniach a pod. Elektronická jednotka umožňuje plynule prispôsobovať výkon kotla skutočným požiadavkám na tepelnú energiu. Taktiež ventilátor je plynulo regulovateľný, a tým je zaručený konštantný prebytok spaľovacieho vzduchu v celom modulačnom rozsahu Nastaviteľná teplota vykurovacej vody je v rozsahu 35 až 86 ° C a kotla je vhodné použiť pre nízkoteplotné podlahové systémy. Kotly majú vysokú účinnosť 108%, to je zaručené použitím špeciálnej konštrukcií kondenzačného výmenníka, kde dochádza ku kondenzácii spalín. Súčasťou elektronickej jednotky je diagnostika, ktorá umožňuje kontrolu prevádzkových stavov kotla a najmä kontrolu dôležitých funkčných prvkov. Tento diagnostický systém umožňuje užívateľovi jednoduché a jasné opísanie poruchy servisnému technikovi. Diagnostika tiež uľahčuje vyhľadanie príčiny poruchy. K tomuto prevedenia kotlov je možné pripojiť nepriamovýhrevné zásobníkové ohrievače vody - Vaillant VIH. Elektronická regulácia kotla obsahuje už reguláciu nabíjacieho čerpadla a možnosť nastavenia teploty úžitkovej vody v zásobníku. Pri ohreve zásobníka dochádza k automatickému prepnutiu kotla na maximálny tepelný výkon a maximálnu výstupnú teplotu vykurovacej vody.

Ku kotlu je možné pripojiť ako priestorové termostaty, tak i ekvitermickú reguláciu v závislosti od vonkajšej teploty. V každom prípade je stále zabezpečená plynulá regulácia výkonu pri použití tejto regulačnej techniky.

Technické parametre:
- Typ: Závesný
- S ohrevom vody TÚV: Bez ohrevu
- Výrobca: Vaillant
- El. zapojenie: 230 V
- Materiál: Oceľ
- Odkúrenie symbol: Turbo
- Výkon max. V kW: 48
- Výkon min. v kW: 12
- Hmotnosť: 45,00 kg

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk