Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Atmos textilný zásobník peletiek ATZ6 s príslušenstvom
Atmos textilný zásobník peletiek ATZ6 s príslušenstvom

Atmos textilný zásobník peletiek ATZ6 s príslušenstvom

Atmos textilný zásobník peletiek ATZ6 s príslušenstvom Využiteľný objem : 4,8 - 5,6 m3 Rozmery strán: 1960 x 2360 mm Výška : 2320 mm Veľké textilné zásobníky peliet sú určené k pohodlnému uskla... Zobraziť celý popis »


Výrobca: ATMOS
Model: H0506

Popis

Atmos textilný zásobník peletiek ATZ6 s príslušenstvom

Využiteľný objem : 4,8 - 5,6 m3
Rozmery strán: 1960 x 2360 mm
Výška : 2320 mm

Veľké textilné zásobníky peliet sú určené k pohodlnému uskladnenie peliet na vykurovaciu sezónu . Zásobníky je možné umiestniť priamo do kotolne alebo do priľahlých priestorov . Ďalšou možnosťou je ich umiestnenie do uzavretých vonkajších prístreškov tak , aby neboli vystavené slnečnému žiareniu a poveternostným vplyvom ( napr. dažďu , vetru ) .

Zásobníky ATZ sú určené pre pneumatické tankovanie peliet z cisterny . Pre tento účel sú vybavené dvoma prírubami STORZ A110 , ktoré je možné umiestniť do dvoch ľubovoľných strán . Textilný zásobník je tiež vybavený dvoma otvormi , ktorými je možné silo do určitej výšky naplniť ručne z vriec alebo BigBag .

Súčasťou dodávky je univerzálna nádoba umiestnená v spodnej časti sila , ktorá je osadená pneumatickou sondou pre pneumatickú dopravu peliet alebo prírubou umožňujúci naberanie peliet priamo šnekovým dopravníkom ( typ DAxxxx a DRA50 ) do horáka A25 alebo A45 . V týchto prípadoch odporúčame použiť dĺžku dopravníka minimálne 2,5 , 3 , 4 a 5 m

Zásobník je riešený ako oceľová konštrukcia zaručujúci ľahkú montáž , do ktorej je zavesený textilný vak vyrobený z pevného materiálu so špeciálnou vnútornou úpravou pre zníženie prenikaniu vlhkosti do uskladnených peliet . Pred inštaláciou zásobníka nie je potrebné osobitné stavebných úprav , silá vyžadujú iba spevnenú , optimálne betónovú podlahu .

Zásobníky sú vyrábané v troch základných veľkostiach s maximálnym využiteľnom objeme 4,6 , 5,6 a 6,8 m3 . Typ zásobníka , respektíve početnosť jeho doplňovanie vo vykurovacej sezóne je možné zjednodušene stanoviť podľa základného pravidla : 1 kW potrebného výkonu zdroja tepla = 0,5 m3 ( 325 kg ) peliet / rok .

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk