Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
PE-PO čistiace pelety 1,5 kg
PE-PO čistiace pelety 1,5 kg

PE-PO čistiace pelety 1,5 kg

PE-PO čistiace pelety sú určené pre čistenie všetkých typov kachlí spaľujúcich drevené pelety a pre automatická kombinovaná kachle spaľujúce pelety a uhlie.Prečo používať čistiace pelety?• Odstrá... Zobraziť celý popis »


Výrobca: PE-PO
Model: 2061019

Popis

PE-PO čistiace pelety sú určené pre čistenie všetkých typov kachlí spaľujúcich drevené pelety a pre automatická kombinovaná kachle spaľujúce pelety a uhlie.

Prečo používať čistiace pelety?

• Odstráni sadze a nahromadené zvyšky živice
• vyčistí palivový horák, teplovodný výmenník, sklo na
dvierkach, komín a dymovody
• Znižuje spotrebu peliet
• zvyšuje účinnosť vykurovacieho zariadenia
• zvyšuje bezpečnosť vykurovacieho zariadenia
• Šetrí životné prostredie

Čistiace pelety obsahujú špeciálnu zmes kryštálov, ktoré pri spaľovaní uvoľňujú aktívne látky, ktoré rozpúšťajú nahromadené zvyšky živice. Niektoré zložky tejto zmesi majú katalytický účinok na proces spaľovania peliet - rozkladajú živice obsiahnuté v pelete do horľavých plynov, zatiaľ čo iné zložky pri vysokých teplotách uvoľňujú účinné látky, ktoré reagujú so zvyškami sadzí a zničí ich štruktúru.

PE-PO čistiace pelety držte v bezpečnej vzdialenosti od svojich detí.
V žiadnom prípade nie je určený pre použitie pri príprave jedla alebo čistenie vašich grilov.
Čistiace pelety sú dokonalou alternatívou k čistenie vnútorných častí spaľovacej komory a výmenníkov tepla - oblasti, do ktorých je prístup iba po demontáži zariadení.

PE-PO čistiace pelety v žiadnom prípade nenahrádzajú prácu kominára či prácu servisného technika a jeho činnosti mechanického čistenia spalinových ciest a ich následnú revíziu, ale významnou mierou pomáhajú udržiavať vaše spotrebiče a spalinové cesty vo vysokej účinnosti, bezpečnosti a čistote.

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

 

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk