Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SLOKOV VARIANT SL 33 kotol na uhlie
SLOKOV VARIANT SL 33 kotol na uhlie

SLOKOV VARIANT SL 33 kotol na uhlie

SLOKOV VARIANT SL 33 kotol na uhlie Parametre kotla: výkon kotla: 33 kW príruba vykurovacej vody: DN 65 DN príruba vratnej vody: DN 65 DN výhrevná plocha: 2,8 m2 stáložárností: 12 hod hmo... Zobraziť celý popis »


Model: SL33-4

Popis

SLOKOV VARIANT SL 33 kotol na uhlie

Parametre kotla:
výkon kotla: 33 kW
príruba vykurovacej vody: DN 65 DN
príruba vratnej vody: DN 65 DN
výhrevná plocha: 2,8 m2
stáložárností: 12 hod
hmotnosť: 240 kg
vodný objem: 53 lit
prevádzkové ťah: 24 Pa
Max.pracovný pretlak vody: 0,2 Mpa
priemer dymovodu: 160 mm
doporučené palivo: hnedé uhlie orech
účinnosť pri otopu predpísaným palivom 82,9%

Kotol SLOKOV VARIANT SL 33 je zvarený z oceľových plechov. Vnútorný priestor je rozdelený vodnou prepážkou na násypnej šachty, spaľovaciu komoru a výmenník, ktorým prúdia spaliny ku dymovému hrdlu.Pod spaľovacou komorou a násypnej šachty je dvojdielny rošt, ovládaný z bočnej strany kotla pákou. Regulácia sekundárneho vzduchu privádzaného do spaľovacej komory zvyšuje účinnosť kotla. Primárny vzduch je privádzaný pod rošt regulovateľnou klapkou v popolníkových dvierkach. Regulácia kotla SLOKOV VARIANT SL 33 sa vykonáva ručne alebo automatickým regulátorom, ktorý je dodávaný ako zvláštne príslušenstvo súčasne s kotlom. Vstup a výstup vykurovacej vody je opatrený prírubami DN 65. Dymovod je v osi kotla na zadnej strane. Rozkurovacou klapka sa ovláda z hornej časti kotla.
Použitie kotla, palivo

Oceľový teplovodný kotol SLOKOV VARIANT SL 33 je zdrojom tepla vhodný pre vykurovanie bytov, rodinných domov, prevádzok a podobných objektov s tepelnou stratou 27-40 kW. Vykurovací systém môže byť s otvorenou alebo tlakovou expanznou nádobou, samospádovým alebo núteným obehom vykurovacej vody, s maximálnym pretlakom 200 kPa. Predpísané palivo pre kotly SLOKOV VARIANT SL 33 je hnedé uhlie, zrnenia 20-40 mm, orech 1, o minimálnej výhrevnosti 19,1 MJ / kg. Dobrá funkcia kotla SLOKOV VARIANT SL 33 je podmienená okrem odbornej inštalácie taktiež potrebným komínovým ťahom a správnou obsluhou.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk