Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SLOKOV VARIANT SL39D Kotol na drevo (3. emisná trieda)
SLOKOV VARIANT SL39D Kotol na drevo (3. emisná trieda) SLOKOV VARIANT SL39D Kotol na drevo (3. emisná trieda)

SLOKOV VARIANT SL39D Kotol na drevo (3. emisná trieda)

SLOKOV VARIANT SL39D Kotol na drevo (3. emisná trieda) Kotol je zvarený z oceľových plechov. Vnútorný priestor je rozdelený vodné prepážkou na násypnej šachty, spaľovaciu komoru a výmenník, ktor... Zobraziť celý popis »


Model: SL39D

Popis

SLOKOV VARIANT SL39D Kotol na drevo (3. emisná trieda)

Kotol je zvarený z oceľových plechov. Vnútorný priestor je rozdelený vodné prepážkou na násypnej šachty, spaľovaciu komoru a výmenník, ktorým prúdi spaliny ku dymovému hrdlu. Pod spaľovacou komorou a násypnej šachty je dvojdielny rošt, ovládaný z bočnej strany kotla pákou.
Regulácia sekundárneho vzduchu privádzaného do spaľovacej komory zvyšuje účinnosť kotla. Primárny vzduch je privádzaný pod rošt regulovateľnou klapkou v popolníkových dvierkach. Regulácia sa vykonáva ručne alebo automatickým regulátorom výkonu (TRV), ktorý je dodávaný ako príslušenstvo súčasne s kotlom. Vstup a výstup vykurovacej vody je štandardne vybavený prírubami g 2 ", je možné si ale objednať aj kotol s prírubami G 1 1/2" alebo DN 65.
Dymovod je v osi kotla na zadnej strane. Zatápacou klapka sa ovláda z hornej časti kotla.


Použitie kotla, palivo

    Oceľový teplovodný kotol VARIANT SL je zdrojom tepla vhodný pre vykurovanie bytov, rodinných domov, prevádzok a podobných objektov s tepelnou stratou okolo 40 kW. Vykurovací systém môže byť s otvorenou alebo tlakovou expanznou nádobou, samospádovým alebo núteným obehom vykurovacej vody, s maximálnym pretlakom 200 kPa.

Kotol VARIANT SL39D je prednostne určený pre spaľovanie suchého dreva s maximálnou vlhkosťou 20%, tj. Prírezov z guľatiny do pr. 100mm a dĺžky do 330mm, respektíve štiepaného dreva s kôrou alebo bez kôry. Výrobca doporučuje palivo ukladať do prikladacie šachty priečne, aby dochádzalo k plynulému odhorievaní a zosuvu palív. Pri použití tzv. "Netvári", je nutný zvýšený dohľad obsluhy.
Dobrá funkcia je podmienená okrem odbornej inštalácie tiež potrebným komínovým ťahom a správnou obsluhou.

parametre:

Menovitý výkon 39 KW
Výška kotla celková 1030 mm
Šírka kotla vč.krytů 670 mm
Hĺbka kotla 1030 mm
Vodný objem kotla 83 l

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk