Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Jotul F 220 CB krbové kachle čierny lak 350795
Jotul F 220 CB krbové kachle čierny lak 350795 Jotul F 220 CB krbové kachle čierny lak 350795 Jotul F 220 CB krbové kachle čierny lak 350795

Jotul F 220 CB krbové kachle čierny lak 350795

Obľúbená kachle Jotul F 220 CB sa vyznačujú moderným , kompaktným dizajnom a najmodernejšou technológiou spaľovania v CB verzii . Tento systém dvojkomorového spaľovania zaisťuje dokonale ekologic... Zobraziť celý popis »


Výrobca: JOTUL
Model: 350795

Popis

Obľúbená kachle Jotul F 220 CB sa vyznačujú moderným , kompaktným dizajnom a najmodernejšou technológiou spaľovania v CB verzii . Tento systém dvojkomorového spaľovania zaisťuje dokonale ekologický a vysoko hospodárnu prevádzku . Kachle JOTUL F 220 CB sú ideálnym zdrojom pre vykurovanie bytov , rodinných domov i chalúp . 10 rokov záruka na liatinový plášť a 2 roky na sklo .

Max . dĺžka polien : 34 cm
Varná platnička : nie
Povrchová úprava : čierny lak
Dlhá doba horenia bez prikladania
Jednoduchá inštalácia s vývodom dymovodu horným , zadným alebo bočným

Systém CB ( dvojstupňové spaľovanie)

Cieľom dvojkomorového spaľovania je dokonalejšie spaľovanie , využitie všetkej energie , obsiahnuté vo spaľovanie dreva a zároveň maximálnu ohľaduplnosť k životnému prostrediu , pretože pri použití systému CB sa spaľuje až 90 % plynov a prachových častíc .

Princíp fungovania čistého spaľovania CB
Konštrukcia kachlí a krbových vložiek so systémom CB umožňuje prisávanie vzduchu otvorom v ich dolnej alebo v zadnej časti . Tento vzduch sa predhrieva v liatinovom meziplášti a pomocou kaskádovito inštalovanej sústavy trysiek alebo otvormi v zadnej stene je privádzaný nad ohniska .

Tu sa mieša s dymovými plynmi , dochádza ku splyňovanie a sekundárnemu spaľovaniu . V tejto fáze pri teplote nad 600 ° C sú spaľované predovšetkým prachové častice a prchavé plyny . Týmto spôsobom je možné maximálne využiť energiu spaľovaného dreva alebo drevených brikiet .

Tepelný výkon : minimálne 4 kW - nominálna 5,5 kW - maximálna 9 kW
Maximálna dĺžka polien : 34 cm
Systém spaľovania : dvojstupňový
Povrchová úprava : čierny lak
Vývod dymovodu : horný , zadný a bočné ( len u čierneho laku a modročierneho smaltu )
Priemer dymovodu : 125 mm
Váha : 101 kg

Vykurovaná plocha : 80 m2
Vykurovaný priestor : 192 m2
Výška : 764 mm
Výška str dym . : 665 mm
Šírka : 430 mm
Hĺbka : 440 mm
Priame spoj extern . vzduchu : NIE

Jotul vykonáva politiku neustáleho vylepšovania svojich produktov . Výrobky preto môžu byť zmenené v špecifikácii , v dizajne , materiáloch a rozmeroch kedykoľvek bez predchádzajúceho upozornenia .

Ilustračné foto !

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk