Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
NORDICA FORTUNA krbové kachle biela
NORDICA FORTUNA krbové kachle biela NORDICA FORTUNA krbové kachle biela NORDICA FORTUNA krbové kachle biela

NORDICA FORTUNA krbové kachle biela

Nordica FORTUNA krbové kachle biela Kachľové otočná kruhová kachle Nordica Fortuna - biela majú menovitý výkon 7 kW , regulovateľný v rozmedzí 5-9 kW a sú schopné vykúriť priestor o objeme 200 m... Zobraziť celý popis »


Výrobca: NORDICA
Model: NOR10600B

Popis

Nordica FORTUNA krbové kachle biela

Kachľové otočná kruhová kachle Nordica Fortuna - biela majú menovitý výkon 7 kW , regulovateľný v rozmedzí 5-9 kW a sú schopné vykúriť priestor o objeme 200 m3 . Účinnosť kachlí > 80,4 % . Obklad je z ručne spracovanej keramiky . Ohnisko je obložené špeciálnymi žiaruvzdornými výmurovku Ironker , vďaka ktorým vynikne hra plameňov vnútri ohniska . Kachle disponujú najmodernejším trojstupňovým spaľovaním s vysokou účinnosťou až na hodnotu 80,4 % . Externý prívod vzduchu o priemere 100mm .
Okrúhly typ kachlí - krbu prináša do moderne zariadených interiérov úplne nové meradlo . Veľkosť iba 53 cm zaberie minimálne priestoru . Veľké presklenie na výšku umožní nádherný pohľad na horiace drevo . Obloženie ohnisko svetlým " Yronker " vyžiari ešte viac tepla a uzatvárateľný rošt umožní udržať žeravé po dlhšiu dobu . Veľký popolník pod roštom predĺži dobu odstraňovanie popola . Možnosť natočenia do strán pod uhlom 45 ° umožní pohľad do ohňa aj keď nebudú priamo v dohľade sedení . Kachľová obloženie s lesklou glazúrou v farbe bordo ale aj teraz veľmi žiadané biele zvyšuje akumuláciu tepla a chráni horúce steny pred popálením . Nábytok je teraz možná dať oveľa bližšie než iná kachle .

Účinnosť : 80 %
Výkon : 7 kW
Obklad : kachle
Priemer dymovodu : 150 mm
Vývod dymovodu : horný
Princíp : dvojplášťová
Terciálny vzduch : áno
Varná platňa: nie
Prívod ext . vzduchu : áno
Teplovodný výmenník : nie
Materiál : oceľ
Rúra : nie
Farba plechu : čierna
Vykurovacia schopnosť : 200 m3
Spotreba paliva : 2.00 kg
Hmotnosť : 184.00 Kg
Šírka : 526 mm
Výška : 1267 mm
Hĺbka : 505 mm

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk