Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
NORDICA FORTUNA Priehľadové krbové kachle bordo
NORDICA FORTUNA Priehľadové krbové kachle bordo NORDICA FORTUNA Priehľadové krbové kachle bordo NORDICA FORTUNA Priehľadové krbové kachle bordo NORDICA FORTUNA Priehľadové krbové kachle bordo

NORDICA FORTUNA Priehľadové krbové kachle bordo

Nordica FORTUNA Priehľadové krbové kachle bordo Kachľové pece Nordica Fortuna priehľadová - bordo majú menovitý výkon 8 kW , sú schopné vykúriť priestor o objeme 229 m3 , účinnosť 80.4 % . Vývod... Zobraziť celý popis »


Výrobca: NORDICA
Model: NOR10600PP

Popis

Nordica FORTUNA Priehľadové krbové kachle bordo

Kachľové pece Nordica Fortuna priehľadová - bordo majú menovitý výkon 8 kW , sú schopné vykúriť priestor o objeme 229 m3 , účinnosť 80.4 % . Vývod dymovodu je horný , priemer 150 mm . Natočenie s aretáciou umožňuje mať vždy pohľad tam kde chcete .
Regulovateľný primárny vzduch podporuje roztápaní do studeného komína . Sekundárny vzduch je priechodom cez labyrint vzduchových ciest , tak silno predhrievaný , že keď fúka od zhora na sklo , spáli prípadné usadeniny alebo je jednoducho sfúkne . Regulácia je páčkou , schovanú u popolníka , umožňuje jemnú reguláciu rýchlosti horenia . Terciárny ( tretia ) vzduch vyúsťuje tryskami v zadnej časti ohniska . Tu má za úlohu schladiť najteplejšie časť ohniska a prehriatym vzduchom katalyticky spáliť aromatické uhľovodíky obsiahnuté v dreve . Tento vzduch je prisávaný úplne automaticky a okrem iného tiež zamedzuje explózie plynov pri nesprávnom uzatvorení vzduchov . Do cesty dymu pri výstupe sú vložené dva deflektory - slúžiace ako katalyzátor . Tu dohořívající drevo - plyny získajú turbulenciu zvyšujúce účinnosť . Prvý deflektor , ktorý je priamo nad ohniskom je z izolantu , tak aby časť tepelnej energie vyžiaril späť na rošt . Liatinový rošt je svojím prevedením unikátnej s dvoma funkčnými možnosťami . Horenia na rošte s otvorenými otvormi a bezroštové s uzavretými . Keď sa rozkúri je rošt otvorený a vzduch vstupujúci od spodu urýchľuje a zjednodušuje rozkurovanie za studena . Pri potrebe menšieho tepla sa rošt dá uzatvárať a napríklad cez noc sa úplne uzavře.Tím popol zostáva na rošte " obaľuje " žeravé uhlíky a ráno je ľahšie roztopení .

Výkon : 8 kW
Obklad : kachle
Priemer dymovodu : 150 mm
Vývod dymovodu : horný
Princíp : dvojplášťová
Terciálny vzduch : nie
Varná platňa: nie
Prívod ext . vzduchu : nie
Teplovodný výmenník : nie
Materiál : oceľ
Farba plechu : čierna
Vykurovacia schopnosť : 229 m3
Spotreba paliva : 2.00 kg
Hmotnosť : 176.00 Kg
Šírka : 526 mm
Výška : 1267 mm
Hĺbka : 505 mm

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk