Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
NORDICA NORMA S IDRO D.S.A. krbové kachle bordo
NORDICA NORMA S IDRO D.S.A. krbové kachle bordo NORDICA NORMA S IDRO D.S.A. krbové kachle bordo

NORDICA NORMA S IDRO D.S.A. krbové kachle bordo

Nordica NORMA S IDRO D.S.A. krbové kachle bordo Krbové kachle Nordica Norma S Idro D.S.A. s výmenníkom s automatickým dochladzovacím systémom ( DSA ) . Najmodernejšie trojstupňové spaľovanie v ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: NORDICA
Model: NORMASIDROB

Popis

Nordica NORMA S IDRO D.S.A. krbové kachle bordo

Krbové kachle Nordica Norma S Idro D.S.A. s výmenníkom s automatickým dochladzovacím systémom ( DSA ) . Najmodernejšie trojstupňové spaľovanie v spaľovacom priestore situovanom na výšku a oblým presklením . Účinnosť u týchto kachlí presahuje hranicu 78,6 % . Celkový výkon 19,5 kW , je rozdelený v pomere : 14,9 kW do vody a 4,6 kW do vzduchu .
Ideálne riešenie pre vykurovanie celého domu s efektom krbu . Výmenníky sú testované pod tlakom 6 barov . Maximálny prevádzkový tlak je tu možný až do hodnoty 3 barov . Možnosť napojenia externého prívodu vzduchu do spaľovacieho priestoru o priemere 100 mm .
Základná filozofia , čo najviac tepla do vody a málo do priestoru bola splnená . Tento nový výrobok v mnohom predčí starej kotla. Krbové presklenie by bolo málo . Predovšetkým ide o vysoké zužitkovanie energie obsiahnutej v dreve kedy hodnota účinnosti dosahuje 78,6 % . To je docielené predovšetkým novým spôsobom trojitého spaľovania . Pri inštalácii iba jedného vzduchu - primárneho by bola účinnosť niečo nad 50 % . Tu je ale ešte druhý - sekundárny vzduch , ktorý sa musí silne predhriať aby sa zvýšila účinnosť cez 70 % . Inštalovaním tretieho vzduchu - terciárneho tesne nad palivom sa spáli posledné zvyšky energie z dreva . Potom je účinnosť cez 78 % a hodnoty CO2 sú tak nízke , že je povolená inštalácia aj v Nemecku .
Pri poruche obehu vody alebo väčšieho naloženie paliva kedy systém ÚK nie je schopný všetko teplo absorbovať dôjde k otvoreniu bezpečnostného termostatického ventilu . Prietokom chladnej vody z vodovodného rádu sa vnútorná teplota zníži na bezpečnú hodnotu . Po ochladení a prípadnom znížení množstva vzduchu sa vráti do pôvodných hodnôt .
Dvojité spaľovanie s regulovateľnými posúvačmi je pre jednoduchosť spredu . Ako rozkurovacej primárne, ako aj sekundárne , ale aj tretí terciárne je silne predhrievanie . Čisté horenie s malým špinením skla je samozřejmostí.Aby prevádzka nebol moc prašný je pod roštom veľká zásuvka na popol .
Odporúčané palivo : drevo , drevené brikety

Účinnosť : 79 %
Výkon : 19.5 kW
Obklad : kachle
Priemer dymovodu : 160 mm
Vývod dymovodu : horný
Princíp : dvojplášťová
Terciálny vzduch : áno
Varná platňa: nie
Prívod ext . vzduchu : áno
Teplovodný výmenník : áno
Materiál : kombinácia
Palivo uhlie : nie
Farba plechu : čierna
Vykurovacia schopnosť : 559 m3
Spotreba paliva : 5.80 kg
Hmotnosť : 249.00 Kg
Šírka : 720 mm
Výška : 1242 mm
Hĺbka : 575 mm

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk