Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
KRATKI Biokrb DELTA 2 čierny, brúsená oceľ TÜV
KRATKI Biokrb DELTA 2 čierny, brúsená oceľ TÜV KRATKI Biokrb DELTA 2 čierny, brúsená oceľ TÜV

KRATKI Biokrb DELTA 2 čierny, brúsená oceľ TÜV

Biokrb Delta 2, je krb krásnych čistých línií, ktorý sa buď zavesí na stenu, alebo zabudováva. Je krásnym doplnkom každého moderného interiéru. Pri zabudovaní je nutné použiť izoláciu. Je ideálny... Zobraziť celý popis »


Model: DELTA2/CZARNY/SZLIF/TUV

Podobné produkty

Popis

Biokrb Delta 2, je krb krásnych čistých línií, ktorý sa buď zavesí na stenu, alebo zabudováva. Je krásnym doplnkom každého moderného interiéru. Pri zabudovaní je nutné použiť izoláciu. Je ideálnym riešením pre ľudí, ktorí chcú získať viac realistický dojem z ohňa. Ďalšou výhodou je, že takýto krb zaberá oveľa menej miesta ako klasický krb. Bio krb je ideálnym riešením pre rodiny, ktoré nežijú v rodinných domoch s komínom, ale aj pre kancelárie, hotely, salóny i reštaurácie, ktoré tak môžu svoje priestory povýšiť na inú úroveň. Nespornou výhodou biokrbu je jeho technická nenáročnosť. Inštalácia je možná takmer kdekoľvek. Nie je nutné mať komín pre odvod spalín - výsledkom horenia biopalivá je len vodná para, ktorá je bez dymu či zápachu. Biokrb v sebe spája úplnú voľnosť čo sa umiestnenia týka a zároveň prináša živý oheň, ktorý je upokojujúcim elementom v interiéri. Biokrb môžete použiť ako do interiéru, tak i na terasu
Patentovaný systém zásobníka na biolieh zaisťuje bezpečné horenia biokrbu a maximálnu úsporu biopalivá. Pri prípadnom prevrátení sa biopalivo nevyleje. Poliatie biokrbu biopalivom môže poškodiť lak. Neodlievajte biopalivo z nádoby, ak horí, vždy ho najskôr uhaste.

Druh paliva: biopalivo biologický alkohol
Hmotnosť (kg): 12,8
Materiál: čierna lakovaná oceľ, brúsená oceľ
Nádoba na biolieh- nerezová oceľ
Šírka (cm): 90,00
Výška (cm): 40,00
Hĺbka (cm): 14,20
Farba: čierna, brúsená nerez
Typ: Závesné
Kapacita (l): 0,50
TÜV: certifikované

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk