Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
KRATKI Biokrb ECHO granit
KRATKI Biokrb ECHO granit KRATKI Biokrb ECHO granit

KRATKI Biokrb ECHO granit

Biokrb oválneho tvaru a formy, ktorý harmonicky zapadá do návrhu moderných interiérov. Je vhodnou dekoráciou ako v byte tak na terase. Biokrb je zariadenie veľmi jednoduché na montáž a pohodlné ... Zobraziť celý popis »


Model: ECHO/GRANITO

Popis

Biokrb oválneho tvaru a formy, ktorý harmonicky zapadá do návrhu moderných interiérov. Je vhodnou dekoráciou ako v byte tak na terase.

Biokrb je zariadenie veľmi jednoduché na montáž a pohodlné v používaní, a jeho obsluha sa obmedzuje na zásobenie biopalivom. K inštalácii a používaní biokrbu nie je nutná komínová inštalácia, nevyžadujú sa žiadne povolenia. Biokrb možno zavesiť na stenu, umiestniť v ľubovoľnom mieste alebo obestavit v individuálne zaprojektované konštrukcii, podľa druhu krbu.
Biokrby emitujú iba teplo, vodné pary a nepatrné množstvo oxidu uhličitého (rovnaké ako v človekom vydýchanom vzduchu). Biopalivo BIO-DECO sa skladá iba z výrobkov organického pôvodu a má atest štátneho hygienika.
Teplo, ktoré vzniká počas procesu spaľovania, je v 100% vedené do miestnosti, preto môže biokrb byť vedľajším zdrojom vykurovania. Dôležitou vlastnosti biokrbov je, že v nich horí živý plameň, čo je ich prednosťou pred elektrickými krby.

Druh paliva: biopalivo biologický alkohol
Hmotnosť (kg) 7.8
materiál: oceľ
nádoba na biolíh- nerezová oceľ
Šírka (cm): 50.00
Výška (cm): 29,06
Hĺbka (cm): 16,20
farba: granit (sivá)
Typ: voľne stojace
Kapacita (l): 0,40
Tepelný výkon : 1,5 kW
Doba horenia : 2-4 hod/l

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk