Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
NORDICA ITALY krbový sporák magnólia
NORDICA ITALY krbový sporák magnólia

NORDICA ITALY krbový sporák magnólia

NORDICA ITALY krbový sporák magnólia Kuchynský sporák Nordica Italy - magnólia má menovitý výkon 8 kW, účinnosť 77,5%. Odporúčaný ťah komína v 12 Pa, hmotnostný prietok spalín 7,3 g / s, výstupn... Zobraziť celý popis »


Výrobca: NORDICA
Model: ITALY

Popis

NORDICA ITALY krbový sporák magnólia

Kuchynský sporák Nordica Italy - magnólia má menovitý výkon 8 kW, účinnosť 77,5%. Odporúčaný ťah komína v 12 Pa, hmotnostný prietok spalín 7,3 g / s, výstupná teplota spalín 229 ° C. Je schopný vykúriť priestor o objeme 229 m3.

Rozmer vstupného otvoru do spaľovacieho priestoru v mm: 226 × 210
Rozmery spaľovacieho priestoru v mm: 277 × 304 × 460
Rozmery rúry v mm: 307 × 418 × 430
Sporák na drevo do modernej kuchyne môže vyzerať aj takto a napriek tomu zostáva vo vnútri trvanlivá liatinová konštrukcia. Zabrúsená platňa dokonale prenáša teplo, všetky povrchové diely smaltované, trojité ekologické horenia.

Nosný základ je zo smaltovaných a pozinkovaných plechov. K tomu je pripojený liatinový rám, ktorý nesie všetky dvierka. Špeciálne tvarovanie do pravého uhla zaručuje tvarovú stálosť nezávislú od teploty, ktorá je nutná pre kvalitné horenie. Liatinové prikladacie dvierka majú dvojité krbové zasklenie s reguláciou primárneho a sekundárneho vzduchu.

Obojstranne smaltovaná rúra má v základe pekáčik a pečenie mriežku.

Presklenie umožňuje nielen vizuálnu kontrolu, ale inštalovaný teplomer aj teplotu pečenia. Otvárací kľučky majú izolované silikónové úchopy a nepáli. Medzi dvierkami je prepínač na klapku, ktorú určuje prevádzku s rúrou alebo vyradenia a prevádzku len na varenie. Do liatinového rámu je usadená liatinová platňa, ktoré je hore zabrúsená a zospodu vystužená liatinovými výstupkami. Toto prevedenie úplne vylučuje prehnutie a prasknutie.

Nerezový rám okolo celého sporáka a ďalšie nerezové doplnky umocňujú fortieľne dizajn a bezpečnosť proti popáleniu.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk