Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ARISTON PRO ECO EVO 150V 2K elektrický zásobníkový ohřívač vody
ARISTON PRO ECO EVO 150V 2K elektrický zásobníkový ohřívač vody

ARISTON PRO ECO EVO 150V 2K elektrický zásobníkový ohřívač vody

PRO ECO EVO je klasický okrúhly zásobníkový ohrievač v závesnom prevedení s LED displejom + Bezpečná prevádzka - ohrievač PRO ECO EVO je vybavený bezpečnostnými funkciami ABS: + Ochrana proti pr... Zobraziť celý popis »


Model: 3700485

Popis

PRO ECO EVO je klasický okrúhly zásobníkový ohrievač v závesnom prevedení s LED displejom

+ Bezpečná prevádzka - ohrievač PRO ECO EVO je vybavený bezpečnostnými funkciami ABS:
+ Ochrana proti prehriatiu: v prípade poruchy zablokuje elektronický termostat ohrev vody a zamedzí prehriatiu alebo dokonca poškodenie vykurovacieho telesa.
+ Ochrana pred zamrznutím: ohrievač bráni, aby teplota vody v zásobníku klesla pod 5 ° C, a to aj keď je vypnutý (je potreba ponechať ho zapojený k el. Sieti).
+ Anti-Legionella: raz mesačne spotrebič automaticky zvýši teplotu na 65 ° C, aby zlikvidoval prípadne prítomné baktérie Legionella a zaistil tak zdravotnú nezávadnosť vody.
+ Úspora energie - Funkcia ECO EVO pre úsporu energie až o 259 kWh za rok, ekologická polyuretánová izolácia, vysoká presnosť nastavenej teploty vďaka presným NTC senzorom
+ Pohodlné ovládanie - vylepšený elektronický termostat so systémom Core TECH sa stará o digitálnu reguláciu teploty, autodiagnostický systém zobrazí prípadnú poruchu vykurovacieho telesa prostredníctvom LED diód
+ Dlhá životnosť - oceľový zásobník s titánovým smaltovaním, veľká horčíková anóda
+ Predĺžená päťročná záruka na oceľový zásobník ohrievača

Zásobníkový ohrievač PRO ECO EVO je vybavený funkciou ECO EVO, ktorá znižuje spotrebu elektrickej energie potrebnú pre ohrev vody. O udržanie teplej vody v zásobníku po dlhú dobu sa stará ekologická polyuretánová izolácia s vysokou hustotou.

Kvalitné spracovanie oceľového zásobníka ohrievače PRO ECO EVO prispieva k dlhej životnosti tohto produktu, preto sa na neho tiež vzťahuje predĺžená päťročná záruka. Všetky produkty Ariston sú testované podľa najvyšších štandardov kvality.

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk