Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
HEIMEIER obmedzovač teploty RTL 3/4 "priamy 9154-02.800
HEIMEIER obmedzovač teploty RTL 3/4 "priamy 9154-02.800 HEIMEIER obmedzovač teploty RTL 3/4 "priamy 9154-02.800

HEIMEIER obmedzovač teploty RTL 3/4 "priamy 9154-02.800

HEIMEIER obmedzovač teploty RTL 3/4 "priamy 9154-02.800 Obmedzovač teploty spiatočky RTL slúži na obmedzenie teploty spiatočky vystupujúce z vykurovacieho telesa alebo na konci okruhu podlahovéh... Zobraziť celý popis »


Výrobca: HEIMEIER
Model: 9154-02.800

Popis

HEIMEIER obmedzovač teploty RTL 3/4 "priamy 9154-02.800

Obmedzovač teploty spiatočky RTL slúži na obmedzenie teploty spiatočky vystupujúce z vykurovacieho telesa alebo na konci okruhu podlahového vykurovania (do cca 15 m2).

Technický opis

Obmedzovač teploty spätnej teplonosnej látky RTL je samočinne pracujúci proporcionálny regulátor teploty.
Teplota pretekajúcej teplonosnej látky sa prenáša na snímač. Nastavená teplota je udržiavaná v rozmedzí proporcionálneho pásma konštantný. Ventil otvára až po poklese teploty pretekajúceho teplonosného média pod nastavenú hodnotu.
Maximálnej a minimálnej teploty je možné blokovať pomocou skrytých zarážok. Termostatické vstavané čidlo je zabezpečené proti nadmernému zdvihu. Hlavica je vyrábaná v bielom prevedení, teleso ventilu potom z nehrdzavejúceho poniklovaného bronzu v rohovom a priamom prevedení. Je vybavený koróziivzdornými vretenom a dvojitým tesnením pomocou O-krúžku. Vonkajší krúžok je možné vymeniť bez vypúšťania systému.
Prevedenie s vnútorným závitom je vhodné pre závitové rúrky, spolu so zvieracím skrutkovým spojením potom pre medené, presné oceľové a viacvrstvové rúrky. Prevedenie s vonkajším závitom je v kombinácii so zvieracím skrutkovým spojením vhodné pre rúrky plastové.
S obmedzovačom teploty spätnej teplonosnej látky RTL je nutné použiť výhradne príslušne označené zverné šróbenia IMI Heimeier (označené napr. 15 THE).
Pozor: Obmedzovač teploty spätnej teplonosnej látky RTL sa skladá zo špeciálneho telesa ventilu a špeciálneho čidla. Radiátorové ventily a termostatické hlavice IMI Heimeier nemožno pre túto kombináciu použiť.

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk