Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Honeywell ROUND termostat digitálny bezdrôtový izbový Y87RF2024
Honeywell ROUND termostat digitálny bezdrôtový izbový Y87RF2024

Honeywell ROUND termostat digitálny bezdrôtový izbový Y87RF2024

Bezdrôtový Jednozónová termostat Round prináša jednoduchú a cenovo dostupnú reguláciu teploty pre vašu domácnosť alebo kanceláriu. Jeho moderný a zároveň štýlový dizajn sa hodí do každého interié... Zobraziť celý popis »


Výrobca: HONEYWELL
Model: Y87RF2024

Popis

Bezdrôtový Jednozónová termostat Round prináša jednoduchú a cenovo dostupnú reguláciu teploty pre vašu domácnosť alebo kanceláriu. Jeho moderný a zároveň štýlový dizajn sa hodí do každého interiéru. Ovládanie termostatu je veľmi jednoduché. Stačí len otáčať obvodovým prstencom doľava pre zníženie a doprava pre zvýšenie požadovanej teploty.

Reléová jednotka BDR91 je potom určená pre spínanie zdrojov tepla. V prípade, že systém Evotouch vyšle požiadavku na zopnutie zdroja tepla, je signál bezdrôtovo prenesený do reléové jednotky, ktorá zdroj tepla zopne. lokalizovaná verzia určená pre SR sada obsahuje termostat T87RF2025 a releový modul BDR91 vďaka svojej jednoduchosti ideálny aj pre seniorov

Bezdrôtový Jednozónová termostat Evohome Round
Honeywell Round je moderný digitálny priestorový termostat s podsvieteným displejom a veľmi jednoduchým ovládaním. Pre zvýšenie teploty jednoducho otočíte obvodovým prstencom doprava, alebo doľava pre zníženie teploty. Honeywell Round je bezdrôtový a k prepojeniu s kotlom nie je potreba žiadnych káblov. Termostat môžete umiestniť kdekoľvek v domácnosti a toto umiestnenie ľubovoľne meniť podľa svojich aktuálnych potrieb. Napájaný je dvojicou batérií typu AA so životnosťou až 2 roky a na ich nízku kapacitu nabitia vás upozorní indikátor.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk