Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
JUNKERS Priestorový regulátor / termostat FR 120 7738110529
JUNKERS Priestorový regulátor / termostat FR 120 7738110529

JUNKERS Priestorový regulátor / termostat FR 120 7738110529

JUNKERS Priestorový regulátor / termostat FR 120 7738110529 * Regulácia výkonu nástenných plynových kotlov vybavených jednotkou Bosch Heatronic III * Optimalizácia teploty * Program p... Zobraziť celý popis »


Model: 7738110529

Popis

JUNKERS Priestorový regulátor / termostat FR 120 7738110529
* Regulácia výkonu nástenných plynových kotlov vybavených jednotkou Bosch Heatronic III
* Optimalizácia teploty
* Program pre ohrev TV v zásobníku
* 5-30 ° C
* Prípojka 24V
* Pre 1 miešaný alebo 1 nemiešaný okruh
* Týždenný program
* Možnosť pripojenia aj pre staršie kotly Junkers s plynulou reguláciou cez svorky 1-2-4

Výhody na prvý pohľad :
ľahká obsluha
ľahké uvedenie do prevádzky pomocou jednoduchého menu
ľahká údržba vďaka hlásení neštandardných prevádzkových stavov na displeji
integrácia všetkých solárnych funkcií do systému regulátora

Vhodný ku kotlom :
CeraclassExcellence , CeraclassAcu Comfort , CERASTAR , CERAMINI , CerapurSmart , CerapurComfort , CerapurAcuSmart , CerapurAcu , CerapurModul , CerapurMaxx



Regulátory Junkers FR ( priestorové ) alebo FW ( ekvitermická ) sú určené pre klasické plynové kotly CeraclassExcellence a kondenzačné kotly Cerapur ( CerapurSmart , CerapurComfort , CerapurAcu ) s elektronickou riadiacou jednotkou Bosch Heatronic ® III generácie . Ponúka celý rad užitočných funkcií , vďaka ktorým sa vykurovanie a ohrev teplej vody presne prispôsobí Vašim požiadavkám . Ktorý z regulátorov si zvolíte , už je len otázkou Vašich vlastných požiadaviek na komfort . S našimi regulátory investujete do budúcnosti . S ich pomocou je možné Váš kotol obratom ruky skombinovať so solárnym systémom Junkers . Rad regulátorov FR zahŕňa regulátory pracujúci v závislosti na teplote v miestnosti a FW sú regulátory pracujúci v závislosti na vonkajšom počasí .

Súčasťou regulátorov sú rôzne prednastavené programy pre vykurovanie - stačí ich len aktivovať . Príklad : pracujete a nie ste cez deň doma ? Potom možno potrebujete plný tepelný komfort len ráno a večer . Cez deň šetríte energiu s úsporným programom a v noci Vaša vykurovania ešte viac zníži výkon .

Či už Váš životný štýl a Vaše zvyklosti vyzerajú akokoľvek - Vaša vykurovania sa tomu prispôsobí .

Alebo prídete domov skôr , než ste plánovali a chceli by ste mať hneď teplo , hoci je kotol v útlme ? V takom prípade jednoducho stlačte na regulátora tlačidlo "Príchod / Odchod " - kotol sa okamžite prepne do režimu vykurovania podľa programu a za chvíľu máte teplo , na ktoré ste zvyknutí .

Iný príklad : chcete sa výnimočne osprchovať uprostred dňa , hoci je Váš kotol zapojený v úspornom režime ? Vyrieši to jediný stisk tlačidla " Teplá voda ihneď " . Kotol ohreje vodu a za chvíľu si môžete dať teplú sprchu .

Regulátory tým výrazne rozšíri a zvýši komfort ovládania . Prináša rôzne varianty zapojenia a riadenie vykurovacích systémov , vrátane riadenia solárneho ohrevu teplej vody alebo aj so solárnou podporou vykurovania . Neprehliadnuteľný je nový zladený vzhľad jednotlivých komponentov . Obsluha regulátorov Junkers je vďaka veľkému a prehľadnému multifunkčnému displeju stále jednoduchšie . Jasné textové informácie umožňujú ľahkú orientáciu v nastavených hodnotách či ich zmenách . Samozrejmosťou je menu v českom jazyku .

Navyše majú regulátory Junkers vstavané funkcie pre riadenie solárneho ohrevu teplej vody , eventuálne pre podporu vykurovania . Funkcie potrebné pre solárne systémy sa automaticky aktivujú pri pripojení solárnych komponentov . Pre optimálnu kombináciu plynových spotrebičov so solárnou energiou sme navyše vyvinuli u firmy Junkers revolučný systém riadenia . Patentovaný systém algoritmov vypočítava očakávané množstvo slnečného žiarenia a redukuje tak už vopred spotrebu plynu . Dáva pritom solárnu energiu jednoznačnú prioritu . Výsledok je až o 15 % nižšia spotreba plynu .

Ekvitermická regulátory je možné zamontovať tiež priamo do kotla . Regulácia pri uvedení do prevádzky automaticky rozlíši všetky inštalované systémové komponenty . Tomu sa zodpovedajúcim spôsobom prispôsobí menu regulátora - nepotrebné body v menu sa nezobrazujú

Ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2013 - 2024 OKmarket.sk